Simgeinc Kızlar merhaba 8 martta hamile olduğumu öğrendim beta değerim 14,65 ti 2 gün önce 503 e yükselmiş tekrar kan verdiğimde ancak doktor yeterli olmadığını sağlıklı bi gebelik değilse düşürteceğini söyledi böyle bir durum yaşayan var mı
Tbsra95 Simgeinc aynı yerde mi kann testi yaptırdın böyle zamanlarda aynı yerde yaptırmak gerekir evet artış var ama cok az gercekren
Elifkskl Simgeinc gayet güzel artmış canm hayırlı olsun 8 marttan bugüne 2 ile çarparsın 460 küsür yapıyor senin değerin gayet güzel
Stardust Aslında hesaplarsanız şöyle oluyor 8Mart-14 10Mart-30 12Mart-60 14Mart-120 16Mart-240 18Mart-500 civarı Çokta düşük olmuyo bence. Her gün 2 katı artması gerekiyor. Tabi yine doktor bilir
Tbsra95 Simgeinc cok az şaşmıs ama yani gebelik sağlıklı olablir de sen kan vermeye devam et hakkında hayrlısı kötüyü aklından cıkar
Stardust Simgeinc İnşallah başka bi doktora da görün istersen. Normalde %66 artmasına normal diyorlar. Ama sen 2 güne bir verseydin daha kolay hesaplama olurdu. 2 gün önce verdiysen bence bugünde gidip bi ver. Artışa göre doktora tekrar söylersin
Simgeinc Tbsra95 başka doktora gideceğim hafta içi tekrardan kan ister büyük ihtimalle alttan bakabilir birde keseye
Stardust Simgeinc Ben burdan hep 2 günde bir olması gerektigini diğer türlü doktorlarında artışı yükselişi hesaplayamadıklarını söylediklerini okumuştum. Vaktiniz varsa bugünde gidip kan verin. 2 günde 1 olsun