Yeniiianneee Ay benim kaç gündür canım yaprak sarması çekiyordu bugün bir hamaratlıgım tuttu yapıverdim iç artınca da lahana ve kuru biber de yaptım iki gün yeriz artık sizde neler var. Bu arada yanına çorba mı yapsam cacık mı??
[silindi] Yeniiianneee cacık bence hem sarmanin yanına yoğurt ihtiyacı da giderilmiş olur 😌 Benim menüm Yoğurt çorbası Fırında tavuk, patates Sezar soslu salata
Yuliaece [silindi] Sezar bile salata oldu kaynanam hala neyin tribinde anlamış değilim 🤔 😅 Elinize sağlık bu arada menü süper afiedd🤌
Hizligonzales Yeniiianneee bugun misafirim gelecekti patates salatasi sigara boregi kek vs yapmistim sgolsunlar gelmediler bana kaldi hepsi yemek yapmadim esktradan onlari yedim esimde yok zaten bebisinde tarhana corbasi vardi oyle gecistirdik
Hizligonzales Yeniiianneee benimde ya hem evde bi bebek var hem hamileyim bu halimle hazirlik yapiyorum gelmiyolar bide haberde vermiyolar ben arayinca soyluyolar🤦
Yuliaece Yeniiianneee diğer 2 hamileliğimde eti ağzıma sokamadim 9 ay boyunca bunda başından beri 36 oluyoruz yarın ve 2 günde bir et yiyorum hep et canım çekiyor 😅