Yasmintanju Kızlar 34 haftalık hamileyim 20 haftadan beri buz yiyorum geçen teyzem çok kızdı dediki benek enfeksiyon kapar anne karnında korktum durdum ama canım aşırı istyor bu durumu yaşayan var mı?
Hizligonzales Yasmintanju yok artik daha neler… Bisey olmaz bende yiyorum oglumdada cok yedim buz dondurma bundada yiyorum oylr bisey olmadi
Soylutulay Yasmintanju bende çok yerdim ama kansızlik belirtisi olduğunu duymuştum yakinlarda kan tahlili yaptırmışmiydiniz ?
TugSozTan Allah aşkına ne alaka djkdkd dondurulmuş su 😂 o zaman su veya soğuk su da içmeyelim boşverin.
TugSozTan Yasmintanju doktorunuza danışın şu fazlalığı gebelik şekeri ile ilgili diyebiliyorum tabi doktorunuz daha iyi bilir.
Emineedrk Yasmintanju valla canım istiyor diye bende yemiştim resmen içim soğudu çok güzel gelmişti 😂😂
Minigim38 Yasmintanju 5 ay boyunca bulantilarim yüzünden sadecee kraker ve buz yedim diğer yiyecekler yasaktı bebeğim doğdu cok şükür hiçbir sağlık sorunu yok 🤲🤲
Nurcanben Yasmintanju ya bende dondurma yiyordum banada çok yeme bebek doğunca sürekli üşütür dediler kış olduğu için etkiler falan doğru mu bilemedim bende 😂