Cerennn1 guzelanne01_ daha bu hafta bi tanıdığım doğuma kadar oğlu olcak diye biliyordu kız doğdu bütün kontrollere de gitti
Damlasuu guzelanne01_ çevremde hiç cinsiyet değişeni duymadım ama burda var bir kaç kere rastladım😂 bende 2 oğlan bekliyorum 3 farklı doktor ikiside erkek dedi değişmez heralde😂
ArvenMom guzelanne01_ değişenler var ama bu tamamen doktordan kaynaklı yada cihaz yani 20 haftada bebeğin cinsiyetinin değişmesi biraz saçma geliyo erken bi hafta değil tamamen doktorun profluğu 🥰
guzelanne01_ Slaedz evet işte bunu burda duyuyorum ben Hazırlık yaptığımız için bide tuaf olur🫣Özelemi gidiyordu doktoru neydi benim doktorum profosor ama bilemedim🤷🏻♀️
guzelanne01_ ArvenMom evet galiba öyle doktordan dolayı yanlış görüyor doğal olarakta tecrübesiz oluyor demekki doktor
guzelanne01_ 3kuzuAnnesiyim bende merak ediyorum değişiyormu diye ama arkadaşım da sordu banada ilk gebeliği açıkcası ben değişmez diye düşünüyorum ama burda değişti diyenleri okudum☺️
3kuzuAnnesiyim guzelanne01_ bende deyaylıda ögrendım canım ama benım 3. Gebelıgım ılk kez böyle bır detaylı ultrasyon gırdum 2 doktorun göremediği ölcemediği