Ipek_2017 Küçük bir bebek odamız var . Yatak odamıza sallanır 1 yaşına kadar kullanır beşiği var. Odasına ne alsak bilemedim. Beşik alsak , tutunca felan kendini atar mı , düşer mi
Ayc4n Ipek_2017 montessori düşünebilirsiniz bende sallanır beşik aldım yatak odama sonrası için montessori tercih ettik yavru yataklı düşme ihtimali yok gibi kendisi çok rahat çıkıp inebilir ve uzun yıllar kullanabilir
Eylb_ Ipek_2017 ben büyüyen beşik tercih ettim bebek odası için. Belli bir yaştan sonra yarakları ayırdığımızda kendi başına yataktan çıkması için erken olduğunu düşünürsek diyw
MaviK Ipek_2017 ikea büyüyen karyola almıştık belli bir süre beşikte yattı ama şuan 2,5 yaşında yatağında yatıyor herhangi bir sorun yaşamadık. İlerde büyütme şansımız var
femme Ipek_2017 ikeadan büyüyen karyola aldik bide yanıma portatif mimik besik alicam boyle daha mantıklı geliyor bana
Ipek_2017 Ayc4n bide oğlum var onun odasına Montessori yaptırdık 200.100 lçüsünde 5 yıldır kullanıyoruz. Ama kızın odası küçük . Nasıl olur bilemedim.
Ipek_2017 Eylb_ s. Büyüyen beşikte aklıma takılan çocuk 1 yaşına felan geldiğinde tutunup düşme tehlikesi yaşamaz mı
MaviK Ipek_2017 evet Demir canım ikeada var netten bakabilirsin şuan kıZım uyuyor yarın unutmazsam atarım ama ☺️ Ve düşme şansı yok ben her ihtimale karşı yatak koruyucu taktım yine de bir tarafı duvara yasladım çıkıp atlama gibi bir durum olmuyor
Eylb_ Ipek_2017 yok yani şöyle çilekten aldım ben bayaa derin bir yatak istesede içinden çıkamaz bi çocuk. Ama bazıları hiç derin değil evet o zaman çıkabilir
kayseres Ipek_2017 Bence baza daha kullanışlı ben uzun zamandır baza kullanıyorum bu gidişle liseye kadar da kullanır 😊