Ceren-12 babyasyanil trendyolda isimlik yazılıyor kapıya fiyatı 30 TL öyle düz ahşap üstüne yazdırıp kendiniz gidip çiçek ayıcık vs silikonla yapıştırıp süsleye bilirsiniz ben öyle yapıcam
BtlHall https://instagram.com/makrometutkunubetulll?igshid=YWVjMmZiZjg= Çok düzgün yapıyor ürünleri tavsiye ederim bende ordan yaptırdım anahtarlıklarımı falan çokda memnunum ☺️
Ceren-12 babyasyanil tabi istediğiniz gibi dekore ede bilirsiniz organizasyon yerlerin de bir sürü çiçek minik peluş ayıcık tüğ falan satılıyor ben öyle yapıcam hem kendi tasarımım hemde daha uygun maliyetle
Minikmucizemmm26 babyasyanil hobi malzemeleri satan bir yerden alıcam daha almadım boncukların gramı 0.50krş halkalar adet 1 TL misina çok pahalı bu ürünlerin yanında metresi 7.5 TL makrome ipin fiyatını bilmiyorum ama 🙂
sino1 Kapı süsünü bilemem ama hediyelik için darüşfaka veya tegv’den magnet yaptırmayı düşünüyorum. Konu hatıra olsun diye küçük bir hediye olması ise bence verilen paranın değerlenmesi açısından çok güzel olur. Hem bebekler doğarken ufak da olsa güzel bir şeye vesile olmuş olurlar.
turkuaz_ babyasyanil ben hediyelik yerine mini poşetlerde renkli lokumlardan koyucam kurdale ile bağlıcam. Trendyolda yapışkan etiketler yapılıyor ısım yazılı falan onlardan alıp yapıştırıcam. Kapı süsü yaptırırmıyım bilmiyorum duruma göre bakıcam
TubaEraslan Ayc4n o sayfayı gördüm yazdım hatta sipariş gelir mi acaba dolandırıcı felam değildir di mi alan var mı acaba ? Fiyat uygun çünkü insan şüpheleniyor
Ayc4n TubaEraslan yok değil canım arkadaşımda ordan yaptırmıştı bende ordan yaptırdım 3 gün içerisinde geldi bide kargo parası var çikolatalarını çok beğendik güvenilir bir sayfa
ipekmom_ Kendim yaptım 135 tl mal oldu, farklı süsler kullanıp yapabilirsiniz, led vs ekleyebilirsiniz Ben hediyelik yaptırmicam, mevlidinde yaptırırım dedim Lolly şekerler var ondan yapıcam kendim fiyat olarakta baya uyguna geliyor