hayalperest2310 39 haftalık oldum hala tık yok ne yapmam lazım yürüyüş sguat hurma bunları yaptım 😥 korunmasız cinsel ilişki demeyin eşim yanımda degil görevde yasak bizde zaten 🙃🫠başka napabilirim yoksa boş mu bunlar ne zamn isterse o zaman mı geliyor
Aaaaaaaaaaaappp hayalperest2310 ben ☝🏻 39+6 olduk cumaya kadar gelmezse suni ile başlatacaklar inşallah kendi sancılarımız gelir bir de sancı çekip olmazsa sezaryana açınırım diye korkuyorum hiç yardımcım yok çünkü en azından normal olursa çabuk toparlanırım diye düşünüyorum sağlıkla gelsinler de 🤲💕🙏🏼
Rabia06 hayalperest2310 Valla bizde 39+2 haftalık olduk bizdede tık yok Hayırlısı ile dogursaydık bakalım kim önce dogurcak 🤣
Uges2015 hayalperest2310 39+5 kız yalancı sancılar var toplanma var ama gelen giden yok bizde de 🤷♀️🤷♀️
hayalperest2310 Aaaaaaaaaaaappp inşallah sancılarımız olur da belirti var mı sende bende sadece baskı toplanma var tuvalete sık çıkıyorum o kadar
Aaaaaaaaaaaappp hayalperest2310 bu tarz belirtiler var ama doktorum hep normal diyor artık ekstra bişey olsa bile bişey düşünemiyorum yoksa kafama takılıyor akışına bıraktım artık hayırlısı bakalım 🙏🏼
Rabia06 hayalperest2310 ya canm benm bide 2 tane de kızım var biri 5 bucuk yaşında digeride 4 yaşında ve bende artık cok zorlanıyorum yoruluyorum üstüne bide bugün grip oldum kızımdan bulaştı bakalım nolcak 🤦♀️🤷🏻♀️
hayalperest2310 Rabia06 ayy zor valla annem her işimi görüyor buna rağmen zorlanıyorum Rabbim yardımcın olsun
Rabia06 hayalperest2310 ne güzel annen yardımcı senin benmde annem 3 gün önce ameliyat oldu Allahdan 5 kardeşiz 3 kız 2 erkek ablalarımla destekleşe anneme bakmaya gidiyoruz ama ben yapmıyom artık