Nurseven Kızlar çıldırmak üzereyim 3haftada 5kilo verdim miğde bulantısından ölüyorum hiçbirşey yapamıyorum eve biri gelecek die ödüm kopuyo hergün istifra böğürme miğde bulantısı ve bunlar bende dehşet bir sinir yaptı ve şuan 10.haftama giricem 16da geçer diyolar ama o haftaya kadar çıldırabilirim çok bunaldımmmm😭 doktor normal dedi hap kullanmak da istemiyorum bebeğime zarar verir diye ama 1aya geçmezse ne yaparım bilmiyorum bu denli yaşayanlar varmı naptınız siz nasıl başa çıktınız ne tatlı yiebiliyorum ne ekşi 2side midemi bulandryo şuan sadece yoğurt yiom karpuz ve peynir 😢 Yardım edin lütfen çok dua ederiz size 👼🏻😓❤️
Yalinn8 Nurseven 8 den 16 ya kadar aynen yazdigin gibiydi ve 17 ye gecerken bicak gibi kesildi arada tek tuk oluyor, o kadar cok insan 16dan sonra gecer dedi ki psikolojimi ona mi hazırladım yoksa bunye o duruma mi uygundu bilmiyorum, darisi en kisa zamanda basina🙏🏻
Dyggdr Nurseven bende aynıyım canım üstelik çalışıyorum işyerinde o kadar zor oluyor ki anlatamam:( doktor zofer verdi gerekmedikçe almıyorum ama 2 gündür kullanıyordum iyiydim bugün içmedim yine başladı kusmalar. Üstelik grip de oldum bi yandan. Yani diyeceğim o ki geçecek elbet diyip sabretmekten başka bişey yapamayız. Bebeklerimiz sağlıklı olsun :)
Mervenin Nurseven seni çok iyi anlıyorum aynı senin anlattığn gibiydim kabus gibi geçti 3 ayım evimde bile duramadım anneöde kaldım yemek pişirtirmiyordum kokuyo diye su içemiyodum su bile kokuyodu hergün nevresm değiştiroduk . Benm 3 aydan sonra azaldı durdu diyemem ama baya baya rahatladım canm birden geçiyo gerçekten hiç anlamıyorsun bile şuan 16 dayım nerdeyse hiç bulanmıyo miğdem kendi evime geçtim ufak tefek işlerimi bile yapa biliyorm artkkorkma sabret. Ama ben arada serum taktırıyordum sende öyle yap bence😊👍🏼
Aylnn Nurseven 5.haftadan 15.haftama kadar aynı dediklerini yaşadım yataktan hiç çıkmadım hastanede yattım 2 gün😞 zofer hapı kullandım doktorum vermıstı günde bir defa onu içtigim zaman işte bı çorba içebiliyordum bide peynır yerdım 18.haftamda tamamen kesildi canım suan 22+6yım cok şükür bitti
Yalinn8 Nurseven cook iyi anliyorum, ben herşeyi çıkarttım,çubuk kraker leblebi de dahil, o yuzden hicbise de öneremiyorum, yaşarken cok zor ama dayanıyoruz bi şekilde, gercekten cok icten dilerim en kisa zamanda gecsin
Yalinn8 Nurseven sadece cok çıkarttığım icin cok israr vardi ye ye ye diye, ben de zorlaniyordum, doktora sordum israr etmesinler yiyebildigin zaman ye vitaminlerini eksik etme dedi, vitaminleri hic aksatmadım o yuzden su kaybim dışında hic bi mineral kaybim olmadi
Kyhnsnl58 Allahım demekki çoğumuzda var. Biran önce düzeliriz inşallah. İki gün hastanede bile yattım susuz ve besinsiz kalmışım. Sırtıma vuruyordu mide ağrım blantım. Ağzımın tadı yok. Boğazım kanıyordu artık. Zofer diye bi ilaç verdi doktor iki kere içiyorum en azından birşeyler yiyebiliyorum şükürler olsun. İnşallah biran önce iyi oluruz 😔
Mervenin Nurseven vücut susuz kalmasın diye canm yemek yiyemiyordm su içemiyordum o yüzden bana taktılar acile gittiğimde sanada takarlar
Ikrmels Maden suyu ic bulandimi rahatlatıyor bn bi süre maden suyuyla daha sonra da naneli sakizla idare ettim de atlattım o günleri şimdi de arada oluyor da 😊