Gebeliği bırak normal hayatta sürekli kaygılar yaşayan bir insanım 1 çocuğum var ve asla ikinciyi düşünmüyordum ve kaygılar yüzünden ilaç tedavisi görüyordum ki hamile kaldım ve dedim Rabbim bunu hediye gönderdi şifa olsun diye.hamilelikte son zmanalara kadar sağlıksal bir sorunum yoktu ama kaygılar hep benimle birlikteydi 8 ayda çok yüksek olmasada ufak bir tansiyon sorunu yaşadım ama kaygılar hep benimle birlikte doğurdum şuan lohusayım kaygılar yine benimle birlikte yani diyeceğim o ki biz kendimizi değiştirmemiz lazım doktorum bana kaygılarımla ilgili şunu söylemişti seni kaygıların yönlendiriyor sen kendini en kötüsüne hazırlıyosun ki olduğunda hazır olmak için ama tabiki hiçbişey kafamızda kurduğumuz gibi olmuyor kötü birşey olacaksa zaten onu o an yaşayacaz biz kafamızda kurup kurup neden defalarca yaşayıp kendimize eziyet ediyoruz. Bu akşam buraya girme sebebim lohusa olanlara bakıp ne yaşıyolar diye araştırmaktı benim derdim soğuk algınlığı yüzünden sanırım içerlerim sırtlarım ağırıyor ama kaygılı insan ne düşünür bana bişe mi oluyor evet işte böylesi düşüncelerle bende buralarda geziniyorum umarım düzelicez iyi olcaz güçlü olcaz