Benim de iki hamileliğimde sızıntı şeklinde hep suyum geldi, doktorlarım haftalık takip yaptı, hem bebeğin suyuna baktılar hem de enfeksiyon var mı yok mu diye testler, ilk oğlumda suyum 24. Haftada gelmeye başladı 31+5 te doğdu 14 gün kuvözde kaldı çok şükür herhangi bir sağlık problemi olmadı, 2. Oğluma şuan hamileyim bu hamileliğimde 27. Haftada suyum gelmeye başladı şuan çok şükür 35. Hfatdayım Allah bu bebeğimi de sağlıkla kucağımıza almayı masip etsin inşallah, suyun gelmesinde malesef su gelişini durduramıyorlar ama bazen su gelişi durabiliyormuş inşallah sizin durur, benim izmirde gittiğim doktorum 24. Haftadan sonra suyun bitse bile kordon kan akımı ile gebeliği devam ettiririz bir sıkıntı olmaz dedi, siz bu süreçte hep yatın en azından skli haftaları geçinceye kadar doktorlarım bana 24, 28 ve 32. Haftaları hedef koymuşlardı, bir de ya havuç yiyin ya havuç suyu için bana söylendiği gibi suyu arttırıyor gibi geliyor, yemeğinize özen gösterin protein ağırlıklı beslenin bebek kilo alsın gelişimi önden gitsin, bir de ben crp değerim yüksek çıkınca geceleri sirkeli su içiyordum o da enfeksiyonu azaltıyor sanki aklıma bunlar geldi sağlıkla zamanında kucağınıza alın inşallah