Karaca_smyyefrkn Arkadaşlar oksapar kan sulandırıcı iğne kullanıp ne zaman bıraktınız doktorum 39 da bırakmamı söyledi ama içimde hep ya bişey olursa diye endişe var çünkü 2 gebelik kaybım var bu yüzden aynı durumu yaşayan varmı
Gulirmak Karaca_smyyefrkn doğumdan bir gün önceye kadar kullanmıştım doktorunuz ne diyorsa güvenın, sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah 🌸
Ozge56 Karaca_smyyefrkn canım bende öyleyim oksapar ve coraspirin doğuma kadar iyi birşey birşey olmaz meraklanma
Karaca_smyyefrkn Gulirmak sezeryanmıydı doğumunuz benim normal olacak bu yüzden ne zamana kadar bekliycem bilmiyorum 39 içindeyim iğneyi dün bıraktım doktorum bu hafta gelebilir dedi ama ben kendime söz geçiremiyorum ya bişey olursa diye
Karaca_smyyefrkn Ozge56 ben corasprin kullanmadım hiç iğneyle devam ettik 39 a kadar suan 39 dayım dün bıraktık iğneyi normal doğum bekliyorum hala tık yok sancı falan acaba erken mi bıraktırdı diyorum kendi kendime
Gulirmak Karaca_smyyefrkn normal doğum diye ilerliyorduk sürekli doktorum doğuma kadar kullan dedi ama bir sabah aniden suyum kanamam beraber gelince açılmada hiç bir şekilde olmadığı için acil sezeryana alınmıştım.
tlhmrv Karaca_smyyefrkn banada doğumdan bı gün önceye kadar devam demişti. Coraspirin 1 hafta önce kesilcek demişti öylede oldu
Ozge56 Karaca_smyyefrkn yok canım onunla ilgisi yok doktorun ne diyorsa ne yapıyorsa doğrudur sen sakın ol zamanını gelince olacak