Emine_pektas01 Selam kızlar 1 saat önce kilo aldırıcı tozlar olur ya sütle içilen kaynım kendıne yaparken bana da vermek istedi bir bardak yenge iç tadına bak bebek için dedi bende içtim sadece bir seferlik içtimde birsey olur mu onu kırmak istemedim bende içtim
Pnr_KMRC1 Emine_pektas01 bişey olurmu bilemem de içeriği önemli içeriğinde ne var neden içmeniz için ısrar ettiki anlamadım
Daisy0000 Emine_pektas01 Kilo aldıran tozlar dediğiniz? Spor öncesi-sonrası içilen supplementlerden değil dimi
AyFa1608 Emine_pektas01 çevredeki herkes yediğinden içtiğinden vermek ister hamilesin diye ama neyin iyi neyin kötü olduğunu senin bilip ona göre davranman gerek. Kırılmasın diye içtim demişsin. Bebeğinin sağlığı için kırılcaksa, hiç konuşmasın daha iyi. Bişey olmaz inşallah.
Emine_pektas01 Pnr_KMRC1 ya vitaminler falan var içinde bide kilo aldırdı içecekti oyle hamıleyım dıye canım çekmesin diye verdi
Pnr_KMRC1 Emine_pektas01 anladım cnm vitamin varsa bişey olmaz stres yapma sonuçta vitamin haplarıda kullanıyoruz🌸
Emine_pektas01 AyFa1608 oyle düşündüğünden verdi bide hep vitamin içinde olan birsey İnşallah birsey olmaz Allah’ın izniyle