Babyasens Kızlar 29 haftalık hamileyim vajina bölgesinde ara ara ağrı batma gibi bi his oluyo yaşayan var mı aranızda .
Mrve12 Babyasens 26 dayım bende de oluyo bu aralar kemikleri ağrıyo daha doktora sormadım ama büyüdüğü için diyorlar bilmiyorum
Nihlal Babyasens 30 haftaya girdik benimde 29da başlamıştı arada giriyor hala doktoruma henüz sormadım ama genelde rahim büyüdüğü için oluyormuş bazen bebek hareketi de sancı gibi oluyor hafta ilerledikçe böyle şeyler çok normalmiş sık ve düzenli olmadığı sürece 🙂
Eda6 momlife_7 Ben de 31 haftalık hamileyim 2 gündür kasıklarımda yanma ve hafif adet sancısı gibi sancı oluyor normal midir
Thaslak Merhaba, bende de aynı problem var. 28+3 günlük hamileyim. İdrar enfeksiyonu mu acaba diye düşünüyorum
Babyasens Nihlal benimde bugün daha bi fazla oldu ve daha geçmedi ayağa kalkıp yürüdükçe ora sızlıyomuş gibi ağrı oluyo kimi açılmadan falan da oluyo yazmış netten baktım da o tedirgin etti beni .
Nihlal Babyasens benimde sadece yürürken sancım oluyordu oturunca hissetmiyordum 1gün bekledim geçti 2.gün geçmiyorsa doktora gidin bence