Tanembebek5 İnternet fiyatları mağazaya göre daha uygun ona göre almayı düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim 😘❤️
ipekmom_ Tanembebek5 e bebek baby me aldım ilk onunla yıkadım suanlık memnunum bebeğim henüz doğmadı sonrasına doğunca bakıcaz artık kirlileri nasıl yıkar bilemiyorum:)
cokkasmabeabi Tanembebek5 dalan roxy gratis online da 35 lira. 3 paket aldım. Duru granül de güzel ama pahalı
Tanembebek5 Slaedz Meribiri1 evet ikisini de gördüm uni Baby de indirim vardı alsam mı diye düşündüm haftaya yıkamayı düşünüyorum kıyafetleri çünkü ancak gelir
edasnbsss E bebeğin kendi toz deterjanını aldım çok tereddütte kaldım alırken ama şuan iyi ki aldım diyorum hem kokusu hem de yumuşacık yapması çok hoşuma gitti yumuşatıcı kullanmaya bile gerek yok unı baby yumuşatıcısını aldım ama makineden çıkarttığım zaman deterjan kokusu daha çok kokuyor resmen bebek kokusu
Tanembebek5 edasnbsss aaa kokuluysa olmaz rahatsız eder demi bebişi 🤔 zaten yumşatıcı almayı düşünmüyorum balım ama iyi ki söyledin yumuşatıcıyı
edasnbsss Tanembebek5 koku dediğim şey sabun tarzı bi koku belki de ben yanlış tanımlıyorumdur bana öyle geldi bilmiyorum rahatsız edici değil dolabı açtığımda mis gibi bebek kokusu var mesela 🫣
Gizzgzz Tanembebek5 kokusu temizlik kokuyor beğendim zaten tüm seriyi aldım ya şampuanı dahil herşeyi yumuşatıcı da gerektirmiyor hem de zararlı bişey yok içeriği temiz bence denemede fayda var leke çıkarıcısı biberon temizleyici si herşeyi var şampuan pişik kremi nemlendirici ful sett ben de. E bebekte indirimi oluyor bakayım ben haftaya yıkayacan zaten indirim yakarak daha uyguna alırsın
Gizzgzz Tanembebek5 ikinci üründe indirim var minoris te e bebek mağazasında internetten al sipariş et ya da e bebek yakınsa git al ağır parfüm kokmuyor herşeyi temizlik kokusu
MommyNew İçeriği tertemiz Minoris, Siveno, Incia e ebebekte 3 ü de var, henüz kullanmadım ama içeriğinin temiz olması önceliğim