Egelikiz Kizlar Adet gecikince yerlesme kanamasi olurmu bugün 6 gün oldu gecikeli coook fena Sol tarafimda agri vardi böbrek agrisi gibi belimede vuruyodu ama biraz önce acik kahverengi akinti gelmis yada bosuna umutlaniyom galiba Hayirlisi 🤲🏻🤲🏻
Civciv54 Egelikiz benimde o şekilde oldu 7 gün gecikme yaşadım ama belirtim yoktu tabi sonra kahverengi lekelenme oldu ertesi gün regl oldum. Umarım sizin yerleşme belirtisidir. İki kez de test yaptım yani negatif çıkmıştı.
kadertugrul7 Egelikiz yerlesme kanamasi herkeste olmuyor bende 8 gun gecikme sonunda yaptim test pozitif çıktı ama öğrendikten uc gun sonra acik kirmizi kan geldi akintiyla bi an unutup adet olucam sandim ama sonuç almaya gidince soyledigimde kanama be düşük riski olduğunu söylemişti bekleyin yarina kadar olmazsaniz test yapin
Egelikiz Civciv54 Ben Cuma günü yapmistim negatifti uzun zamandan sonra ilk defa bu kadar gecikti gerci alistim artik Ben negatif i görmeyi 😔😔 InsaAllah devami gelmezse yarin Sabah Test yaparim gelirsede Hayirlisi artik 🤲🏻🤲🏻
Civciv54 Egelikiz inşallah Allah gönlünüze göre versin, bekletmesin. Güzel bir haber yazarsınız inşallah forumda
Egelikiz Civciv54 Aminnn canim InsaAllah hafiften kasiklar agrimaya basladi galiba bu seferde olmadi 😔😔 Hayirlisi artik 🤲🏻❤️❤️
alisko Egelikiz üzülmeyin lütfen akışına bırakmaya çalışın. ben de sizin gibi geciktiğim ayın üzerine hamile kalmıştım ve artık öyle bir noktadaydım ki bu ay da olursa olur olmazsa daha uğraşmayacağım hayır yokmuş demek diyeceğim dedim ve o güzel haberi aldım :) Allah herkesin gönlüne göre versin <3
kadertugrul7 Bebek2020 su an 16 haftalık olduk cok şükür bütün riskimizi atlattık ilac kullandik zaten o süre icinde
Egelikiz alisko Sagolasin güzelim yok üzülmüyom artik vardir elbet bundada bi hayr 😍 demekki daha vakti saati gelmemis Ben hep Hayirlisi diyom Aminn canim Mevlam neylerse güzel eyler 😊😊Rabbim bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin 🤲🏻❤️❤️