Yncae Artık pantolonlar olmuyor göbeğimi sıksın istemiyorum, aynı şekilde pijamalarda . Netten baktım ama yorumlardan dolayı emin olamadım . Alıp memnun kaldığınız marka var mı
sacmalamakizim Yncae Ben hamileyken LC den almistim beli lastikli olanlar rahat oluyor hem fermuarlı hem de dar değil doğurdum hâlâ kullanıyorum 🙂
yagmurgunes Yncae ben 5 aylık olana kadar fitilli taytlardan giymiştim sonra e bebekten 2 tane lastikli tayt aldım 3 aydır onları giyiyorum çok rahatlar
Rwerdst Yncae annem dolaptan almış ya bana 😅 hm defacto ve lcw var. Aralarında en iyisi bence hm🤷 dolapta gerçekten uygun yani. Toplasan zaten 4 5 ay giyiyor insanlar🤷🤷 150 tlye almış hm yi defacto ve lcw de sanırım 100 er tlydi.
Slaedz Defactonun kotları çok güzel eşofmanları çok rahat ama ben kotla rahat edemedim eşofmanını giydim full
Yncae Slaedz şuan bana da eşofman cok rahat geliyor pantolonlara alışamayacağım sanırım 😀 eşofmanlarda defactodan mı aldınız
Yncae Minaa_m Şuan bende eşofmanla idare ediyorum pantolon hiç denemedim bile ama kararsızım eşofman bulmak bile zor
Rwerdst Yncae valla bilmiyorum onu da 4 5 ay için çok fazla gerçekten 400 500. Alsam alırım o ayrı tabiki de 4 5 ay giycem yani🤷 bebeğe bir şey alırım o paraya😂 annem sever dolabı ve aktif kullanıyor ordan aratıp almış😂 bence bir bakabilirsin canım 😅
Hayriye1234 Yncae ben de Lcw bin pantolon taytını aldım hamileler için olandan. İnternetten 160 lira gibi bişeydi. İnce değil iç göstermiyor ve çok güzel. Onun üzerine de oversize tişörtlerle geçirmeyi düşünüyorum gebeliği ama bayramda ne giceö hiçbir fikrim yok 😄
Yncae Hayriye1234 aynı şeyi bende düşündüm bayramda ne giyeceğim 😀 rahatlığa alışınca öyle kombinler yapmak kolaya geliyor , tayt konusunda bedeni nasıl aldınız şuan aldığınız bedeni ne kadar süre giyebilirsiniz
Hayriye1234 Yncae ben L beden aldım sanırım m yoktu. M alsam tam sarardı. L biraz toplanıyor bacaklarım kalın olmasına rağmen. Bu aldığımı doğuma kadar giyerim. M sini de alıcam bence onu da doğuma kadar giyerim. Göbek paneli lastikli inanılmaz rahat
Hayriye1234 Yncae LCWAIKIKI Maternity Karın panelli düz cep detaylı hamile tayt pantolon yazıyor. Nette sadece S bedeni kalmış
alparslansmother Valla bi tane lcw den pantolon aldim o kadar hamilelik kıyafetleri almadim zaten giyemicem elbise eşofman falan idare ettik 26+5