Aecer Hepsiburada da yurtdışından gönderim yapan Youha marka göğüs pompası gördüm. Giyilebilir kablosuz ve yorumları çok iyi. Kullanan var mı?
elifcicek_07 Yaaa ben baktım bulamadım yurt dışı sitelerden de almak istemedim orijinal mi değil mi bilmedim. Yurt dışından arkadaşım gönderdi henüz kullanamadım ama çok kaliteli duruyor evladiyelik diyebilirim. Hafta içi arkadaşıma götürüp onu bi sağdırcam 😂
Aecer elifcicek_07 şimdi amazonda mistaha marka altında gördüm aynı ürünü. Ama hepsiburada da yorumları çok iyi ya lansinoh kullanıyordum onunla aynı çekim gücü yazmışlar. Kablosuz olması çok çok iyi. Size gönderilen de aynısı mı? 3 farklı modu var dijital ekran.
Aecer elifcicek_07 hangi ülkeden göndermişti arkadaşınız? Her ülkede bulunur mu acaba nasıl bir marka bilmiyorum ki ben de
elifcicek_07 Aecer kanada dan gönderdiler kamera ve telsizle birlikte. Size tam olanı bulup link ve resim atacağım. Bugün gün içinde
elifcicek_07 DefneYaprak aşşırı memnunum aşşşırı ne marka olursa olsun ama kesinlikle giyilebilir olsun. Oğlum 8. Aya girdi ilk 6 ay çok sık emzirdim sütte azalma olmadı o yüzden ama dönemler bile takıp yattım biriktirdim sütü. 4. Aydan sonra bazen atak zamanları 6. Aydan sonra da büyüdüğü katı gıdaya geçtiği ve emme sıklıkları azaldığı için sürekli mememde tuttum hep biriktirdim sütümü çok memnunum o çalışıyorken ben işimi yaptım oturup işi gücü bırakıp sağım yapmadım yani. Çok memnunum süt üretimi konusunda da aşırı etkili bence ilk zamanlar başımdaki büyükler sağdırmadı yok sütün azalır yok bebek doymaz salak saçması şeyler.
elifcicek_07 DefneYaprak benim ki yerli yada bulunabilir bir marka değil arayınca çıkmıyordu Türkiye’de. Ama youha dan memnun kalan çok