Cantanem44 Kızlar günaydın böyle bir soru sorduğum için özür dilerim (canı çeken olmamıştır inşallah)sabah diye şimdi yazmak istedim kızlar haftada 4 gün ayçekirdeği yiyorum deli gibi hep diyorum gittiğimde doktora soracağım ama hiç aklıma gelmiyor ama deli gibi yiyorum tadımlık da değil😂engel olamıyorum
Krispiim16 Cantanem44 canım ben onun araştırmıştım doktora sormadım fakat haftada 1-2 defa az miktarda yemek bebeğe faydalı ama abartırsan bebeğe zararı var
deletedmom6295 Cantanem44 tuzsuz yemeye çalışın. ayçekirdeğinde omega 6 vardır. bunun bünyeye zararını tolere etmek için yeterli miktarda omega 3 alınması gerekir. ben de eve alırsam yiyorum maalesef çekirdek bir hastalık 😀 müsadenizle başlığı değiştiriyorum milletin canı çekmesin
Prensimingeliyo Cantanem44 cnm tuzluda zararlı ödem yapar Bak yarın bir gün yazma buraya heryerim şişti napıcan diye🤣 Ayrıca arkadaşlarının da çocuğu olan varsa onlarda bilir ödem yapacağını Bilmiyolarsa da söyle başka birşey alsınlar😊
Cantanem44 Haftada 4 gün neden diye sormadan söyleyim ☺️ Her işe geldiğimde sanki burda birşey dürtüyor beni işim rahat olduğundan rahatlık batıyor ben almıyorum bu Seder arakadsşksr canım istiyor diye alıp geliyorlar 1 aydır böyle bir de tuzlu tüketiyorum😂😂😂
Esra7261 Cantanem44 çekirdeğin zararı yoktur bence ama tuzun zararı var. Normal de de tuz zararlı ama hamileyken on katı zararlı. Tuzsuz ye yiceksen de. Çekirdek yine neyse de kimisi başka yiyecek ismi veriyor olmadık saatte. Dün bir postta denk geldim yiyecek ismi vermişlerdi gecenin bi vakti öyle çekti ki canım anlatamam. Tabi yiyemedim de 😔
Cantanem44 mucizemizibekliyoruzz evet kilo yapar hemfikirim üstelik cildim de bile sivilceler baş göstermeye başladı ama Yok yok yok hep aklımda kendimi geçtim acaba bebeğe zararı olur mu asıl merak ettiğim de bu😂
Cantanem44 Esra7261 tekrar özür dilerim sormaya çok çekindim ama şu çekirdek olayını anca bu saatte açabilirdim😂akşam olsa kesinlikle birilerinin canı ister diye düşündüm ☺️
Esra7261 Cantanem44 dedim ya çekirdek bu her yerde bulunur. En olmadık saatte benzinliklerde Bile vardır ama gecenin bi vakti her yerde olmayan bişey yazınca sıkıntı. 🙏🏻☺️😘
Cantanem44 Krispiim16 offf deme şimdi bunu ya😂hiç cevap hoşuma gitmedi☺️Ya ben ne yapacağım çok farklı bir duygu ya su hiç içmiyorum faydalı olan hiçbirsey yok zaten nerde zararlı ben onu yerim😂😂😂
Cantanem44 deletedmom6295 tabiki sevinirim bile teşekkür ederim ☺️Benim gibi çekirdekkolik arkadaşlarımın canı çekmesin ☺️
Esra7261 deletedmom6295 ya bazen bende yiyecek içeren postlar görüyorum başlığı değiştirmek istiyorum ana olmuyor. Siz nasıl yaptınız?
Cantanem44 Prensimingeliyo kuzum☺️Çalıştığım yerde tek bayanım 😩maalesef bilmezler hep erkek zorla beni tahrik ediyorlar illa bakkaldan birşey alalım sana diye Yok diyorum bakıyorum çekirdek almışlar tabi yemeden duramıyorum ☺️