Fatmaakoglu Haftadayiz ama hala isim bulamadim asla içime sinmiyor napicam yaa 😔 Kız isim önerisi olan 🤚
funnymummy Fatmaakoglu ben anlamı da güzel kendi hoşuma gidenleri listeledim yazayım size de Defne Neva Meva Vera Ahsen Gülce Elis
guzelanne01_ Fatmaakoglu ben doğasal ve naif isimleri seviyorum kızlarda Duru Derin Damla Defne Su Doğa Nare Irmak
Hanifemir @Fatmaakoglu mihra. Nisa. Gökçe. İkra. Lina. Nehir. Bende 22 haftalık hamileyim benimde kızım olucak bende karar veremedim 🥺
Fatmaakoglu Hanifemir duru Lina düşündük bizde ama ne bilim yaa çok zor değildi içime tam oturmuyor hiç bı isim ne koycam artık kafam gitti üzülmeye başladım artık duru Lina da ne bilim çağırması kolay değil sanki yada tek Lina mi olsun bak iki dk içinde döndüm yine 🙈😬😔
Meryyil Fatmaakoglu Bizim de kız ipek koymayı düşünüyoruz ,bence sadece Duru uyumsuz gibi geldi ikisi bir arada bana ,zaten 2 isim olsa da genelde tek isim kullanılıyor 😊
Papiiii Fatmaakoglu kiz sen iyisin ben 30dayim daha bulamadim son postuma bak bir isim dusunuyoruz sence nasil geliyor kukaga
Fatmaakoglu Papiiii yani güzel aslında benim gibi kararsız birine soruyorsun😂😂 ya ben ismi önce çocuguma senlenir gibi yapıyorum olur mu olmaz mı diye 😬😬
ilgihazaal Fatmaakoglu kiz olursa Aymira demişti eşim cok hoşuma gitti hemen tamam olur demistim:) ama kiz degilmis miran’ imiz olacak inşallah. İlerde aymiramiz da olur nasip ise :)) anlamı ay gibi güzel 😇
btllsk Fatmaakoglu İsim konusu o kadar zor ki Allah yardımcın olsun benimde kızım olacak inşallah 31. Haftada tamam artık ' Aden Nil ’olsun diyip ismine özel şeyler sipariş verebildik 🙈
kbra19 Fatmaakoglu 24 haftalığım bizdede isim yok 😀 içime sinmediği sürece koyamaz doğunca koyacam sanırsam 😀