Akcasedanur Merhaba hanımlar Ben 37+6 günlük hamileyim bundan beş ay önce prima aldım indirimdeydi bunun yanında bana özelde indirm vardı şuan bir paket prima premium care 0 beden var 132 tane de prima 1 beden var stokladım yani ama şimdi bu döviz yüzünden baya pahalılaştı cebimi yaksın istemiyorum bunlar bitince hangi beze başlasam bilmiyorum 🤔 tavsiyelerinizi paylaşır mısınız 🙏☺️
Tubabora Akcasedanur canım çok pahalı ama slepyy kullanan arkadaşlarım var çok memnun bilmiyorum bende bekliym bakalım neler yazacaklar😊
Melhaercan Akcasedanur tam tersi suan bebek bezleri indirimde canım ben Prima 112 tanesini 68 tlye aldim
Aybukealtintas Akcasedanur prima ile başladıktan sonra muhtemelen baska beze geçmeniz zor olucaktır, içeriğindeki maddeler ne yazıkki vucudun farklı bir beze geçince tepkime göstermesine neden olabilmektedir
Nazz Akcasedanur ben 3 hafta sonra doğum yapıcam e bebeğin bezini denicem cok uygun fiyatı ve coğu kullananda memnun
Akcasedanur Tubabora a101 deki bezi kullananlar var aşırı memnunla primanın yan sanayi malı olduğunu söylediler açıkcası çok kararsızım 🙈
Aldoemr Akcasedanur valla ben sleppy aldım canım ablamda daha önce kullanmıştı memnun olan biçok kişi de biliyorum benim ikinci gebeliğim ilkine prima kullanıyorum bunada öyle yapsak batarız 😁 ayrıcalık değil asla evlat aynıdır ama hayat çok pahalı 😐