Gebeanne45 Kızlar 28+2 yim 65 kiloyum ben günde 3 litreye yakın içmeye çalışıyorum sizler kaç litre su içiyorsunuz günde
fatmanuryasar Gebeanne45 valla benimde 3 litreyi geciyo genelde dusun uyurken basimin ucuna koydugum bir litre sabah bitmis oluyor ama gel gelelim idrar yolu enfeksiyonum var 😂 bu kadar su ictigim halde nasil cikti bende anlamiyorum 😅 azimi cesmeye baglicam
Hizligonzales Gebeanne45 2lt anca icebiliyorum normalde cok su icen bu insanim ama nedense bunda midem kabul etmiyor 2lt yi zorlayarak iciyorum
Gebeanne45 fatmanuryasar gece tuvalete gitmeyi önlemek için saat 7 ye kadar su içmeyi durdurmam gerekiyor ya yoksa 5 dakikaya bir tuvalete gitmem gerekiyor işkence geliyor
ArvenMom nurr0101 ahahaha haftada 3 tane 19 lt damacana bitiyo ve çocukluğumdan bu yana hep böyle seviyorum suyu 🤣🤣🤣🤣🤣
fatmanuryasar Gebeanne45 valla ben icmedende tuvalete gitmedende duramiyorum gebe olmasamda boleyim normaldede cok su tüketen biriyim
Novamomy ArvenMom çok su içmekte iyi değil aslında böbrek fazla çalıştığı için ödem olarak depolar yada böbrek fonksiyonların yükselebilir ama maşallah sana 😅🙏🏻