Busra98712 Kızlar merhaba. Benim 11.haftam yarın bitmek üzere ama dün sabah baygınlık geçirdim veçok az kanamam oldu. 2 gündür de çok halsizim benim gibi olan var mı çok korkuyoruz bebeğe bişey olacak diye 🥺
AhmetVeMustafa Busra98712 burda ne denirse boş olur hemen acile gidebilirsin kanama ile ilgili kimse yorum yapamaz ki bayılmışsın da geçmiş olsun önemli bir şey değildir inşallah
hulyaakgn34- Busra98712 baygınlık tansiyon düşüklüğü bayılma bunlar gebelikte normal ama yine doktoruna bilgi vermende fayda var lakin kanama gebeliğin hiçbir haftasında normal değil yani kanamayı gördüğünüz an internetten bilgi almak yerine direk bi muayeneye gitmeniz gerekir ihmal etmeyin
Busra98712 AhmetVeMustafa canım doktora gittim sabah bebek iyi dendi bayılma da tansiyonum düştüğü için olmuş ama işte kanama akşam oldu küçük bir ilçede oturuyoruz doğru düzgün doktor da yok bugün bende şaştım kaldım 🤲 Hepimiz birbirimize dua edelim
AhmetVeMustafa Busra98712 O zaman içini ferah tut canım kırmızı renk değilse kanama önemli değil diyorlar inşallah önemli bir şey yoktur🤲🏻