Kubare134 Kızlar hani karnın sağ ya da sol tarafında bir sertlik olur ya bende o artık yok normal mi acaba
Mommy61 Kubare134 kasılman oluyor muhtemelen ama normal yani sürekli mi oluyor hangi pozisyonda daha sık oluyor
Tusemciiim Kubare134 bendede oluyor bazen soluma bazen sağıma Hindistan cevizi 🥥 gibi toplanıp semsert yapıyor geçen kontrolümde doktorum magnezyumunu eksik etme normal bunlar dedi ☺️
CeydaST Kubare134 olabilir kuzum bende de oluyor. Ben 27+4 üm şuan bebek hareketlerini baya hissediyorum. Bazen öyle oluyor ki ne yapsam hareket etmiyor tedirgin oluyorum. Hemen strese giriyoruz anne olmak böyle bir şey sanırım 🙈
Kubare134 Mommy61 sertlik yok karnım yumuşak..sertlik bel tarafına geçmiş sanki kaburgalarımın hemenaltına
Mommy61 Kubare134 gaz şikayetin olabilir o zaman canım alt karın bölgen olsa kasılma derdim ama muhtemelen sindirim ya da boşaltım sorunu ki bu haftalarda çok normal, bedenini sıcak tut sıvı tüket biraz düzelecektir
Ahsenveannesi Kubare134 rahmin şuan göbek seviyesinin yaklaşık 2-3 parmak altında onhissettigin şey kaburga altındaki bebekle alakası yok. Şişkinliktir gazdır