Nesrin96 Merhaba arkadaslar yardiminiza ihtiyacim var 😢 Ben 9 haftalik hamileyim ve sabah bir kac damla kan geldigini gördum ama hic bir sekilde agrim yok kan oldukca pembeydi. Ne yapmam gerek? Bu normal mi? Cok korkuyorum 😭
fundadncc Nesrin96 merhaba canım kanamanın hiçbiri iyi değil korkma iğne vurup progestan ilaç yazarlar kanama kesilir Allah’ın izniyle bende daha önce yaşadım aynı durumu lütfen beklemeden doktora git 🙏🏻
Papatyanaz Nesrin96 benimde 9 haftalikkken az bi kanamam olmuştu bende çok korkmuştum sonra hemen acile gittik yatışim yapıldı 1 gün yattım doktor iğneyle ilaç verdi geçmişti cnm korkma bsy olmaz
Nesrin96 happymuti sabah cok az pembe bir sekilde gelmisti suan bisey yok. Allahim insallah tehlikeli bisey degildir tam da pazar gunu
Nesrin96 fundadncc pzartesiyi bekleyip acile gitmem gerek sanirim. Norvecte yasadigim icin sistem cok farkli malesef 😢
Nesrin96 Papatyanaz ben norvecte yasadigim Icin turkiye gibi degil malesef, 9 haftalik olmasina ragmen daha ilk kontrole bile gidemedim. Ilk kontrole gitmek icin bebegin 12. haftada olmasi lazim, oyuzden baya ediseliyim. Tesekkur ederim cevap icin
fundadncc Nesrin96 bende almanyada yaşıyordum ilk doğumumu orda yaptım sistem farklı olabilir ama bence şimdide acile bi git derim risk almamak için şansını bi dene 🙏🏻