butterfly4 Arkadaşlar ben bu hastaneye gitmiyorum ama ayrıntılı ultrason için gitmek istiyorum. Nasıl randevu almam gerekiyor? Giden var mı acaba ayrıntılı ultrason için
minnosbirkiz butterfly4 orayı bilmiyorum ama gitme şansınız olursa sancaktepede ilhan varank hastanesi var, yengem orda detaylı ultrasona girdi doktor 1 saat kadar güzelce çocuğun herşeyine baktığını söyledi, çok memnun kalmıştı
zeynozey butterfly4 zeynep kamilde yaptırmıştım ilk bebeğime şimdi 2. Bebek için gidicem. Normal kadın doğuma muayene olmaya gittiğimde perinatoloji için beni yeşil alana atar mısınız randevu alıcam dedim. Doktor sistemden yeşil alana atınca mhrs den perinatoloji için randevu alabildim. Her hastane de böyledir galiba sistem
butterfly4 @minnosbirkiz aaaa öyle mi, İlhan varank bize çok daha yakın. Nasıl randevu alacağım acaba bakıyorum ayrıntılı ultrason diye ama anlayamadım
minnosbirkiz butterfly4 isterseniz normal kadın doğuma randevu alın orası yönlendirsin belki bi alan açmaları gerekir sizin için, oradan randevu takip edip alırsınız, banada çok yakın Allah nasip ederde hamile kalırsam kesin oraya giderim ☺️
butterfly4 @zeynozey ama ben Zeynep kamilde perinatolojiye gittim, burda ayrıntılıya bakmıyoruz diye beni geri gönderdiler 😞 antenatal kliniginden alacaksın randevu dediler
zeynozey butterfly4 aa 😯 şaşırdım geçen sene orda yaptırmıştım haftaya randevu aldım gideceğim bakalım değiştiyse o bölüme alırız😅
zeynozey butterfly4 söylenim tarzın ne kadar hoş. Kabak gibi, bakarsan.. bu kadar rahat konuşma hakkını kim veriyo ben anlamıyorum ya
butterfly4 @zeynozey sen neye gülüyosun o zaman ilk defa senden duyuyorum diye yalan mı söylüyorum, kabak gibi ortada açıp bakarsan mhrs yi görürsün dedim, bu bir deyim yani küfür mü etmişim hakaret mi etmişim hayret bişey ya