Hemdemmm 13 günlüğüz henüz ve iki gündür bu şekilde nefes alıyor burn mu tıkalı acaba ne yapmam gerekiyor bilmiyorum burun aspiratöru yenidoğan karda kullanılır mi
usenmedimyaptimbirvelet Hemdemmm benimkide öyle ya 26 gün oldu doğum yapalı burnunu temizliyorum sürekli bir hırıltılı geliyor niyeyse hasta desem değil anlayamadım üstte kalsın
Mavidunyamm Hemdemmm Evet burun aspiratöru kullanabilirsin ama bir doktora mutlaka götür. Hırıltı iyi değil Allah korusun ciğerlere inerse hastanede yatarak tedavi görebilir Allah korusun bebeğinizi 🤲
Nurr_22_22 Hemdemmm serum fizyolojik ile temizleyin eczanelerde satılıyor youtubede de anlatıyor nasıl temizlendigi ama önce doktora götürün sonra temizleyin isterseniz
Hallerimvarbenim Hemdemmm Bizim doktorumuz yeni doğanların burunlarını temizlemeyin onlar zaten kendi dışarı atıyor demişti kılcal damarları çok ince olduğu için patlayabilirmiş
Hemdemmm Mavidunyamm fizyolojik serum ile beraber mi kullanmam gerekir yoksa sadece burun aspiratörunu tek mi
KayraVeAnnesi_06 Hemdemmm Kış bebeklerimde kuruluktan dolayı oluyormuş , bizim doktorumuz günde 3 kere 1ml serum fizyolojik önermişti