YagmurAnnesi Yesraan canımm bir avazda kurtarırsın inşallah 🤲🏻 Her sancında hareket et lütfen. Çömel kalk zor olacak belki ama açılmanı kolaylaştıracak. Salavat getir. Bebeğinle konuş❤️
Beratcan Yesraan Allah yardımcın olsun canım bize de sıra gelicek rabbim hepimize hayırlı evlatlar hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.🤲
Tugba_23 Sümmessebile yesarrahu /bende bugün doğurdum 2.doğumumdu.bu ayet sayesınde çok rahat geçtiğine inanıyorum
Zynpbr00 Yesraan Kendine devamlı geçicek geçicek diye telkin et olur mu. Rabbim yardımcın olsun. Sağlikla suhuletle kucağina al İnşallaj. Çok güzel mutlu bir şekilde bebisinle kavuşursunuz İnşallah
Dolphin16 Allah yardımcın olsun canım . Allahım sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin bebişi inşallah 🧿🧿🤲🤲
Mervesmt34 Rabbim kolaylık versin yardımcın olsun sağlıkla kucağına al bi avazda inşallah bize de dua et lütfen 🙏
Lina-Annesi Yesraan yesranimmmmm canimmmm Allahmmm yar ve yardimcin olsunnnnn tatlimmm benim… insallah bi solukta bebegini alırsın kucagina…