Mummumlilo Kızlar geçen salı ikili test için kan verdim özel hastanede sonuçlar e nabıza düşer mi yoksaa illa hastaneden mi almak gerek ben normalde devlet hastanesine gidiyorum özele tekrar gitmek istemiyorum o yüzden soruyorum..
Sevddos Mummumlilo canım Ben de devlette verdim ama e nabıza düşmedi hala büyük ihtimalle gidip alman gerekebilir çünkü ben de ilk özele gittim tahlil falan vermişti ücreti baya yüklü olunca gitmedim hangi tahlil olduğunu öğrenmem gerekti e nabıza zaten düşmemiş tekrar gitmeden de bilgi vermediler
Sevddos Mummumlilo ama hastaneyi bi arayıp laboratuvara bağlanıp sonuçlarımı mail yoluyla gönderebiliyor musun diye sorarsan gönderme ihtimalleri olabilir
RabiaEslm Mummumlilo e-nabıza düşmüo canm hastaneden gidip sonuç grafiğini alman gerekiyor doktor ona göre risk oranını vs söylüyor
symag Mummumlilo bende Çarşamba verdim. Aradık bugün biz buradan bakmıyoruz doktorunuza göstermeniz lazım alıp dediler. Çok stresliyim.
Mummumlilo symag hayırlı sonuçlar çıkar inşallah gönlümüzü ferah tutalım 2 haftaya çıkar sonuçlar demişlerdi ama bu hafta çıkar diye umuyorum..
Nurcanben Mummumlilo e nabiza düşer normalde ama bazı özel hastaneler hiçbir sonucu e nabiza girmiyor benim sonucuma en nabizdan ulaşmıştım
Karahan65 Sonuçlar en geç bi hafta çıkıyor gidip alman gerek almak için randevu gerek yok çıktında zaten mesaj olarak bilgi geliyor çıktı diye e nabızda düşüyor ama geç düşer
merve_bulut Canım benim sunucuma hastanenin sitesinde esonuç bölümü vardı ordan ulaştım grafik şeklinde olan sunuca ardından doktorumla iletişime geçtim. Belki senin hastanenin sitesindede öyle biyer vardır
Mummumlilo Hilalllcann gerçekten 2-3 günde çıktı sonuçlar devlet hastanesindeki doktora gösterdim bir sıkıntı yok dedi iki hafta sonra da 3lü teste girecekmişim