Turuncubebik 8 hafta öncdden 8 hafta sonradan alınabiliyor yani 32 haftada işten ayrılabilirsiniz. Ama ben şöyle yaptım. Doğum sonrasına daha fazla zamanım kalsın istedim. Önce çaşılılabilir raporu aldım. Ancak daha sonda bende erken doğum riski çıktı ama iş yeri ile görüştğm raporu değiştirmeden uzaktan destek ve haftada bir gğn devam ederek anlaştım. 37+0 da da ayrılmak zaten zorundasınız hastane bunun raporunu veriyor size siz de işyerşnize, şirket mali müşaviri de bunu sisteme giriyor ki siz de böylece 16 hafta için hakedişinizi alabiliyorsunuz. SGK anlaşmalı bir hastane olması yeterli..
Şöyle ki. Ben biraz araştırdım genelde bu ödemeyi 16 haftanın sonuna doğru yapıyormuş devlet. Hatta dediler ki eğer ki müşavirinizşn SGK de tanıdığı varsa rica etsin falan filan.. ama bende şöyle oldu, benim bu para her on gğnde bir yatıyor hesabıma. Şirketin bu raporu nasıl verdiğini de 170 i arayarak öğrenebilirsiniz.
Yani toplamda 16 hafta “ücretli” izniniz var. Bunu doğumdan mnce 8 doğumdan sonra 8 hafta olarak alabilirsin diyor devlet. Yani 32 haftada hastaneden rapor alıp süreyi başlatabilirsiniz. Veya 32. Haftadan itibaren dilediğiniz hafta başlatabilirsiniz sadece hastaneden çalışamaz raporunu almanız gerekli..
Devlet diyor ki, zaten hamile kadın 37+0 dan itibaren çalışamaz. Bu yğzden de 37+0 da hstane size çalışamaz raporu veriyor. (eğer daha önce almadı iseniz) ben bu yolu terclh ettim ki bebekle daha fazla zaman geçireyim ama hamilelik durumları değilken olabilyor tabii ki..