Rerol34 40.haftama girdim hala sancım yok.doktorum 1 hafta içinde olmazsa sezaryen olacağımı söyledi.çevremdekiler ise 42. Haftayı bekle diyor
egesmommy Rerol34 bebeğin suyu azalabilir eskiyebilir bebek kakasını yutabilir doktorunu dinlemek en sağlıklısı bence
Allahkahretmesin1 Rerol34 bu durumda çevredekiler yerine doktorunuzu dinlemeniz daha faydalı değil mi? Allah korusun çevredekilerin lafına bakarak beklersen bebek dışkısını yapıp yiyebilir ve kayıpla bile sonuçlanabilir riske atmaya ne gerek var?
alimerve Rerol34 ben 40+6 da sancilarla hastaneye gittim 38 den beri 2 cm açıklık vardı evde iki gün hastanede 6 saat daha sancı çektim ama her alttan muayenede asla acılma yok diyolardi ben artık dayanamadım ve sezaryene aldılar Doktor nöbetçi doktordu ve dengesizin biriydi sezaryene alırken biraz ağız burun kivirdi aama sonrasında Doktor iyi ki almışız seni hem kakasını yapmış hemde kordon boynuna 3 tur dolanmış dedi. Alttan muayene yaptığında aslında o kadar kolay dogurucaksin o kadar müsait ki ama çocuk inmiyo demişti. Doğumdan sonra da kordon boynundaydi o yüzden aşağı inemedi demişti bana. Bilmiyorum ben eğer doktoru dinleseydim ve suni sancı alıp sabaha kadar cekseydim şimdi belki çocuğum yoktu iyi ki sezaryene aldık kakasını yiyebilirdi diyo bide ama dengesiz.
Zeysek Miniksevgim merhaba ben de bugün 41+5 oldum dr 42ye kadar bekleyelim dedi kalp atışları ve suyu iyi olduğu için. Sizin doğal yolla mı başladı doğumunuz yoksa suni sancı ile mi nasıldı süreç bir de eğer doğal yolla başladıysa yaptığınız ekstra bi şey var mı? Yürüyüş merdiven çıkma hurma ananas adaçayı dışında 😅
AzraFarah Rerol34 çatı müsaitse, açılma ve sancıların oluyorsa olabilir, bebeğin sağlığı da önemli. Benim 40+4te bebeğimin sağlığı yerindeydi ama ne sancım oldu nbede açılmam,o yüzden sezeryana karar verdik
Miniksevgim Zeysek Kuzum herşeyi denedim. Bir tek Meryem Ana otu iyi geldi onu. Sayesinde doğumum oldu diyebilirim . Yatış verildikteb sonra alttan bir fitil verildi . Daha sonra bebeğimin kalp atışları değişince çıkarttılar bir kaç saat sonra kendi sancım başladı … Kişiden ksiiye değişir ben 7 saat sancı çektim sen inşallah hiç çekmezsin . Bol bol dua et o an başka yapabileceğin pek bişey olmuyor . Eğer yapabilirsen yürüyedebilirsin . Sağlıkla kucağına alırsın inşallah ❤️
Zeysek Miniksevgim çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için size yazdığım gece sancım geldi ve doğumum gerçekleşti vakti o zamanmış demek ki 😊
Smy-krtl Bugün ile 42 haftaya girdim yarın kontrol var , beklemekten yanayım herşey yolunda olduğu süre inşallah ,Allah suni sancıya gerek kalmadan doğmasını nasip etsin
2cocukluu-annee Rerol34 bebegin kanala inmis mi canim? Kanala inmediyse bekleme kafasi buyudugu icin artik giremez