Gozdeeyldz İlk gebeliğimde bu durum bende de vardı. Doktorum hiç bir şekilde uyarmadı ağır bir şey yapmamam konusunda vs. Sadece kesin sezeryan olması gerekiyor bu durumda ve bu esnada da kan bulundurmamız gerekiyor dedi. Bende normal hayatıma devam ettim. 35.haftama kadar hiç kanamam olmadı. Son ayım diyerekten ev işlerimi hafif ağır demeden yaptım. Bir de çok stresli bir dönemimdi ailesel sorunlar açısından. İş yapınca kendimi rahatlamış hissediyordum. Ta ki kanamam olana kadar. 35+2 de kanamam oldu gece yatışım yapıldı nst takibi vs. Açılmam da olunca acil sezeryana alındım. Çok şükür tek tesellim kızım minik doğdu biraz ama küvez de kalma, ya da solunum sıkıntısı olmadı. 1 gecede hastaneden çıktık. Biraz uzun oldu ama size tek tavsiyem kendinizi yormayın dinlenin gün icinde ayaklarınızı biraz yükselterek uzanın. Plasentanın yukarı çıkma ihtimali var çünkü. Ve asla stres yapmayın. Kafanıza hiç bir seyi takmamaya çalışın. Bunlar çok önemli oluyor. Umarım sağlıcakla kucağınıza alırsınız bebeğinizi.🌺