deletenmom1841 Arzymn yaaa çok heyecanlı 😍❤️ Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kuzumm. Bi avazda çıkart acısız sızısız 🙏 bol şans kocaman öpüyorum sizi 💕
Arzymn deletenmom1841 kontrolde suyum artmış, doktor her an suyun gelebilir gece panikleme dedi. Nst de %80 sancım da çıktı, bugün alalım dedi, ben de hafiften bi heyecan, çokkk tırsıyorummmm 🤩
deletenmom1841 Arzymn panikleme ben senin yerine paniklerim 🤰🏻🤱🏻🙏🤓kıyamam kız spinal yaptır çok heyecanlı bol şans cqnım benim 🍀
blackberry118 Berkaytuana 39+2yim hareketlerini hissetmekle bitmiyor annelik gokten inmiyor ki hâlâ anneymisim gibi hissetmiyorum hic. Sabah uyaninca karnim yine yerinde mi ruya miydi onu kontrol ediyorum. Birkac guna doğacak ama hâlâ böyleyim. Birbirimize alıştıkça annelik duygusu gelecek sanırım.
ZeyooZ Arzymn yaaaaaaaa 😍 kendine gelince haber ver yerim o dinozoruuuuuu☺️ Allah yardimciniz olsun kuzuuuumm🙏🙏
Tosbik Arzymn 😍😍😍 acayip mutlu oldum canim benim. Saglikla gelsin. 💕minik oğlan 🤗 çoookk güzel günleriniz olsun 🙏hayirli ugurlu olsun arzucum 😙😙 beybiyi öp ellerinden 😋😋😋
Tosbik deletenmom1841 valla hiç sorma bebişim ya doktor 2hafta daha bekleyelim, normal doğduuuu doğdu, doğmadıı sezaryen olur dedi 😀 bnde sezaryen istyorum zaten adam inatla bekletiyor normal için. Sanki kendi doguracak 😆.
deletenmom1841 Tosbik ya neden sezaryen istiyorsan öyle olsun 🤷♀️ Benimki yemiyo o günler geldiğinde (sizin bebişler yürür tabii ben doğurana kadar 🤣🙀) bende normal doğuramam diyorum
Tosbik deletenmom1841 ahahha 🤣 çarşamba gunu randevumuz var o vakte kadar dogurmazsam eğer. Ben beklemek istemiyom. Al bni doktor , kes beni dicem 😀 Sende hayirlisiyla kucagina al tatlım. Hamileligin çoookkk rahat gecsin bi solukta 😍
deletenmom1841 Arzymn yaaa Arzuuu ❤️😍 gözünüz aydın canım benim nasılsın nasıl fındık her şey yolunda değil mi?
Tosbik Arzymn oyyyy yesinler tırtılını 😍.. darısı başımıza insallah canim bnm. @deletenmom1841 Sn nasilsin agri sanci bsy var mi iyimisin?
Arzymn Tosbik deletenmom1841 Herşey yılunda çok şükür, 3870 gr ve 52 cm doğdu oğluşum. Ve doğar doğmaz ilk tutuşta emdi. Şimdi uyuyo ,darısı başınıza 😊