Kubratlas Sancı nasıl oluyor bilmiyorum çok ağrım var karnım kasılıyor, belimde ve kasıklarımda ağrım var. Arka bölgemde bile ağrı var. Ama henüz 35+6 yım
Cansudinc Kubratlas Benim 34. Haftamda aynısı başıma geldi ne olduğunu anlamak için acile gittim 4 gün yatışım verildi . Serumla sancıyı kestiler . Sizde bi görünün derim
suleeeeeeeee Kubratlas bende suan yasıyorum karmasık birseyler gaz sancısı sanıyorum ama gazım yok geliyo bi süre sonra gidiyo bi süre sonra tekrar geliyo ince baskın bi agrı adet agrısı gbi ama siddetli degil anlayamıyorum 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Bisofiya Kubratlas Biraz ılıktan sıcağa bir duş alın sancılarınız geçerse yalancı sancı oluyor diye biliyorum, birde sancı ölçer uygulamasından sancılarınızın sıklığını, şiddetini ve dakikasını ölçebilirsiniz. Ben kızımda öyle yapmıştım 4 sene önce
newmom07 Adet ağrısının daha şiddetlisini düşünün. Düzenli aralıklarla gelir. Örnek 15 dk da bir.. son anda 1 dk da bir bu şekilde yaşamıştım ben
cansubuluttt Kubratlas yok kasılma sayacı uygulamasıyla takıp et canım. Kasıklarından belıne dogru bır agrı sıddetı zamanla artan. Gecen gun bende oyle hıssettım 33 haftalıgım bagırsaklarım bozulmus 😂🙈
belinay41 Cansudinc bende 37+3 sürekli sancım oluyo hastanede nst de sancım çıktı 36. Haftadan beri sancım oluyo ikinci gebeliğim ilk gebeliğimde böyle sancılarım olmuyodu
Kubratlas Cansudinc Özel hastane mi? Özelle baş edemiyorum artık her şeyi yapıyorlar zorda kalıyoruz. Devlette de ilgilenmezlerse ağrıyla nasıl dururum bilmiyorum.
Cansudinc Kubratlas Yok hayır ben devlet hastanesine gittim . İstanbul Göztepe Süleyman yalçına gittim . Bende özele gitmiş olsaydım o gün başa çıkamazdım muhtemelen
belinay41 Kubratlas benim de senin hsftalarındayken başladı hala da oluyo ilk nst 36.haftada çektirdim sancılarım çıktı dün 37+3 yine nst sancılarım çıktı 33-34 den beridir var ama bu son iki haftadır biraz daha fazla
Meray29 suleeeeeeeee şuan bende aynı şeyi yaşıyorum ağrıyla uyandım gaz sancısı gibi ama değil ara ara bı giriyor ama hafif hafif ne yapsam bilemedim
suleeeeeeeee Meray29 eşimi uyandrsam mı bilemiyorum birde kepaze gbi gaz sancısıysa bosuna evham yapmış olcam ama öyle olsa ara ara niye gelsin diyorum kendimce delircem gecenin su saatinde ne yapcm bilmiyorum
Kubratlas Bisofiya Aldım biraz da belime masaj yaptım hafifledi sabah 6 gibi uyuyabildim. Eşim de gececiydi yalnızdım berbat bi geceydi
dmtturan Demet4_4 Siz nasıl hissettiniz tarif edebilir misiniz bende 31+4 oldum. Adet sancısı gibi sancılarım oluyor genitalimde sancı ve baskı oluyor popişimde de bazen de bel ağrısı bebek büyüyor o yüzden rahim de büyüyor onun acısı diye düşünüyordum
Meray29 suleeeeeeeee ya valla aynı şeyi düşünüyorum bende benimde erken doğum riskim var su azlığından kaynaklı 33+1 iz bugün. biraz daha takip edicem devam ederse gidelim bı hastaneye bide özel hastanelerde nöbetçi kadın doğum Dr veya ebe bulunuyor mu geceleri bilginiz varmı
Kubratlas suleeeeeeeee Benimki de evde değildi işten çıkıp gelmesine değmeyecek bindurum çıkar diye tedirgindim ama Allahtan sona doğru biraz hafifledi hemen uyudum
Demet4_4 İlk kizimda ayni şeyi yaşadım uyandirmayim eşimi dedim sabah 8 e kadar zor dayandim 2 santim acilmam vardi dogum baslamisti simdi ikinciye hamileyim 32 haftalik ve sancim var 2 gundur serum takiliyorum adet sancisi gibi ara ara oluyor
Meray29 Demet4_4 şiddetlimiydi peki benim ilk siddetliydi ama sonrasında dönerken falan daha çok acıdı sonra hafif seyretti
suleeeeeeeee Meray29 inanın hiç bilmiyorum illa ki ebe vardır ama Bende takip edicem kendimi bakalım hayırlısı 🤦♀️ biz 38 haftalığız