Sanırım saydıgıma pişman olucam kızlar cevre baskısından o kadar usandım kii psikoloji sinir sabır kalmadı.. 2 aydır evimden eşimden ayrıyım memlekette doğum yapmaya geldim geldiğime de pişman oldum 2.ci çocuğum oldugu için ilkine bakamıycamı söyleyenler bi sürü kulaklarının duymadığı agızlarının dolu oldugu cevre baskısı yıldıımmm daha dogurmadan herseye o kadar çok laf eden var ki ya bi rahat bırakın hamileleri güzelleşir çirkinleşir kilo alır kilo verir sivilcesi olur olmaz saçı dökülür sütü gelir gelmez bunlara artık takılacak ahir zamanda mıyız yeter Allah aşkına.. Bi can getiriyoruz dunya ya cektiğim sancıya derde psikolojiye ortak ol be biraz da biraz beni anla dinle nefret bıkkınlık sinirlilik yine bende üst seviye de hele ki kayınvalide evinde kalıyorsanız… Doğurup bi an önce evime geceyim diye doğumunu 38. Haftaya girmeden istedim allahtan dr inisiyatifli çıktı şimdi de içimde şüphe var çocuğuma bişey olursa erken diye bu konuşanlar ya onları haklı çıkarırsa diye allaha dua ediyorum ferahlık lazım gönül ferahlığı kafam öyle allak bullak ettiler ki sanırım erken lohusalığa girdim ben kızlaaarr son 4 günü kalan el kaldırsın 🖐️🖐️😪😢❤️