Mre Momyorgun kum döküyorum diye doktor bana antibiyotik vermişti birkaç gün kullandım allaha şükürler olsun herhangi bir sıkıntı olmadı
Alyaa18 Momyorgun teyzem agir romatizma ilaçları kullanmis doktor kesin engelli olur alalim dedi cocugu cok sağlıklı doğdu
Momyorgun Mide ilaçı, doğum kontrol ilacı, bağırsak düzenleyici vs. Ben sadece olumlu sonuçları merak ediyorum.
Damla060 Momyorgun Ertesi gün hapı ve antibiyotik kullandığım bi dönemde hamile kaldım çok şükür bi sıkıntı yaşamadık Allahın izniyle perşembe günü de doğumumuz olacak hiç canını sıkma doktoruna hepsini belirt detaylıca baksın inşallah bi sorun yaşamazsın sende
esiaks Momyorgun birşey olmaz Allahın izniyle. Tanıdığım biri bilmeden ağır psikolojik ilaçlar kullandı. Hiçbir sorun olmadı. İçini ferah tut
Momyorgun Damla060 belirttim o da sorun olmaz dedi ama internette gebelerin kullanmaması gereken ilaçlardan yazıyor ilaç isimlerine evham yapıyorum Allah korusun
Damla060 Momyorgun Kaç haftalık hamilesin ben öğrendiğimde 4 haftalıktı kalp atışını duyunca problem olmaz demişti sonrasında testlerimiz ayrıntılı usg falan bakılmıştı
Busra--54 Momyorgun kötü dusunme canım iyi düşün bana supriz oldu hamileliğim ve ben öğrenene kadar yani ilk 6 hafta antidepresan kullandım günde iki tane hemde öğrenince bıraktım hemen doktoruna söyleyince seni yonlendiriyo bölümün adını unuttum şimdi aklıma gelmiyor orası kullandığın ilaca göre inceleme yapiyo çok şükür 24 haftalık ikiz kizlarim olucak hiç bir sorunumuz yok sende kötü dusunme bişey olmaz Allah’ın izniyle sonuçta bile bile kullanmadın 🥰
sedamrt123 Bir tanıdığım ağır antidepresanlae kullanıyordu istemeden hamile kalmıştı bir doktor engelli olur alalım demişti başka bir doktor da bilmeden içtiğin için hiç birşey olmaz demişti öylede oldu çok şükür sağlıklı bir bebek dünyaya getirdi. Beyin böyle birşey demişti eğer ki bilerek içseydin büyük ihtimalle sorunlu olurdu ama bilmeden yaptığın zaman birşet olmaz demişti
Aturkk Momyorgun Eltim 6 aylıkken öğrendi gebe oldugunu yeni doğum yapmıstı süt koruyor sanıp korunmamıs ve kırkı cıkar cıkmaz hamile kalmıs ne ilaçlar içmiş o 6 ayda adet söktürücü antibiyotikler vs ama çok sukur bebegi saglıklı dogdu simdi 7 yasında 😂😂
Umutlu_anne_ Momyorgun Korkma canım .Nasibinde varsa önüne hiç bisey geçemez.Ben ikinci gebeligimde kullanmadığım ilaç kalmamıştı.Ilaclı mr lar çekilmiştim.Sayisız röntgen cekildim (Hamile olduğumu bilmiyodum) 3 aylıkken öğrendim hamile olduğumu. Hep bu cocuk düşmedi ama kesin engelli olur dediler .Ama çok şükür sapasağlam doğdu şuan 8 yaşında hicbir sağlık sorunu yok.Kalbini ferah tut.