Asliyamac Kızlar uzun süredir burada yazılan herşeyi okuyorum bende hamileliğimin başından beri sıkıntılarla boğuşuyorum 16. Haftama kadar kanamayla boğuştum 3 kere hastaneye yattım çıktım 16. Haftada babamı kaybettik ve o hafta kanamam durdu afp değerim yüksek çıktık cmv testlerim bozuk çıktı uterin arter damarlarımda çentik çıktı vs derken şimdi 27+3 haftalık hamileyim ve oğluşum 905 gram doktorum minyon olacak dedi ama benim içim hiç rahat değil .. bu şekilde olup sonradan bebeği kilo aşanlar yazabilirler mi ?
Asliyamac Fundaduru 100 gr eksik dedi benim bebeği besleyeb damarlarda da çentik olunca korktum açıkcası çok teşekkür ederim cevabınız için kızınıza uzun ömürler versin rabbim sağlıklı bir sıkıntısı yok değil mi ?
deletedmom301 Hiç kesme umudunu. Umarım bundan sonra kilo alır ama önemli olan minyon olması değil sağlıklı olmasi. Öyle olsa bile doğduktan sonra anne sutuyle kilo alır belki. Doktorlar çok ezbere konusuyo
Asliyamac deletedmom301 tek korkum bebeği besleyen damarlarda çentik var o neden oluyor olabilir dedi rabbim hepimizin yardımcısı olsun