Nurlis Dlkylmz Hamilelğimin başından beri şehir hastanesine gidiyorum doğum içinde orayı düşünüyorum ama o kadar çok ikilemdeyimki. Kimisi iyi derken kimiside çok kötü diyor ne yapacağım bilmiyorum :) uygulamaya göre 56 günüm kaldı doğuma
minigim1669 Ayseee21 ikili tarama yaptırmadım canım detaylı ultrason istedim onu da hastane dışında belirttiği yerlerde yaptiriyorsun.
Aecer Tgcgkhn küçük bir yer olsa parklarda denk geliriz dicem de balatta öyle bir ortam da yok hahaha
handeyss Burcuozz Ben pembe mavide 30 bine doğum paketi aldım eylül ayında ama anlaşmalı doktorla doğum fiyatı ne kadar olur bilmiyorum şu anki doğum fiyatları pembe mavide 20-30 arası diye biliyorum dediğim gbi anlaşmalı doktorla değişiyordur
Tgcgkhn Aecer evet ilk inşallah sizindemi ilk🥰 kedin varmış galiba okuduğum kadarıyla ya sen ben misin🤭
Yarenkara anneolmakzoramagulusuyeter_ kaynanam Tuna caddesinde carfur yukarısında ben de koopararif marketin oradaki parkın önündeki sitelerde 😂
anneolmakzoramagulusuyeter_ Yarenkara yaa çok yakınız nasıl iletişim kurabiliriz bence tanışabiliriz komşu sayılırız 😊
Elfercn- Koskocaman yazılarda bir Bursa Doğanbey toki yazan görmedim yahu🤷🏽♀️ Mudanya’dan gelin geldim buraya alışma sürecim hala bitmedi hiçte arkadaşım yok🥹🤣