gulsumd1 İyi akşamlar akşam olunca bacaklarım öyle bir ağrıyor ki hamilelikte olur mu öyle ben anlamadım hiç 😅
Hizligonzales gulsumd1 evet ozellikle son haftalarda cok fazla oluyor oglumda son haftalarda geceleri ozellikle aşırı agrim oluyodu evin icinde dort dönüyordum
Gizem07487 gulsumd1 ya inan benimde bacaklarım ayaklarım çok ağrıyor 😣 kramp giriyordu magnezyum verdi doktor o geçti ama ağrılarım uyuşmalarım sürüyor ya vay halimize 😣
gulsumd1 Hizligonzales benim daha 25+0 ayyy çok kötü bi şey valla bacaklarımı koyacak yer bulamıyorum ağrıdan
gulsumd1 Gizem07487 yaa geçmiş olsun dün gecede bacaklarıma kramp girdi demek ki bu yüzdenmiş hiç alaka verememiştim 😅
Gizem07487 gulsumd1 o magnezyum direk geçiriyor o benimde gece uyurken 3 kere girmişti ay çok kötü bişey o ya ama attım gitmiyor ama ağrı uyuşma çok var ya artık dayanamayacak hale geliyorum 🙄🙄🙄
gulsumd1 Gizem07487 ay diyorum ki artık bi doğursaydım daha 25. Haftadayım vakit geçmiyor her gün başka bi yerim ağrıyor 😅😅
Gizem07487 gulsumd1 ayyy hiç sorma bende 30 haftalığım benim göbeğimden bir çıksın diyorum inan artık çok zor geçiyor günlerimmm 😬😬
Gizem07487 gulsumd1 aynen valla geceleri soğuk suyla ayaklarımı yıkayıp şoklatıp öyle yatabiliyorum 😂
Alev2010 7 aydan beri çekiyorum magnezyum da kullanıyorum ama o huzursuzluk gerilme ağrı lanet bişey Koca gece geziyorum asla uyutmuyor son 4 gün inşallah kurtulucam
evrem321 Hangi magnezyumu alıyorsunuz ben magnimore plus alıyorum banamısın demiyor gece kramp giriyor bacağım kitlenip kalıyır sonra 2 gün üstüne basmakta zorlanıyorum