sonunda bende hikayemi buraya yazıyorum 😍
37+5 de bebeğimin karın cevresinde gerilik olduğu için doktorumun kararıyla doğumum oldu.
13 martı secmistim, sabah 8 de yatısım yapıldı, odama gectim, hemsireler geldi bazı sorular soruldu, sonra ameliyathaneye götürüldüm, doktorum ve ekibi orada bekliyolardı, anestezi doktoru geldi kendi doktorum ellerimi tuttu ona dogru eğildim. iğne hiç anlatılan ve beklediğim gibi degildi hiçbir acı hissetmedim.
ameliyathanenin soğuklugu ve heyecanımdan dolayı zangır zangır titriyordu ayaklarım, iğneden sonra bir sıcaklık oldu ve cok rahatladım, his gitti ve karıncalanma oldu, dokunuşları hissedeceksin ama asla acı hissetmeyeceksin diye bilgi verdiler. gerçektende öyle oldu, müzik açtılar ve sarkı söyleye söyleye doktorum beni kesti😂😂
5-6 dk sonrasında bebeğimin ağlama sesi geldi bana gösterdiler o kadar güzeldi ki, ten tene temas yapıldı sonrasında bilgi verip götürdüler beraber odaya gideceksiniz dediler.
mide bulantısı hiç olmadı bende, çekistirmeler ve bazı seyleri hissetmek kötü ama kendimi sakinlestirdim hep, ameliyat sonuna dogru titreme basladı, kendime engel olamadım asla. odaya götürüldüğümde de bir yarım saat titredim sanırım narkoz etkisiydi. baş ağrım bel ağrım olmadı, ilk yürümede anlatılan zorlugu yasamadım beklediğimden de rahat gecti.
hemsireler arada bir gelip elleriyle birseyler yapıyordu, kalan seyleri temizliyorlarmıs sanırım.
sonda uyustuktan sonra takıldı hicbir sey hissetmedim. aksam ise cıkarıldı cok hafif bir yanma hissettim. ilk gün gazımı cıkardım. 2. gün akşama dogru büyük tuvaletime cıkabildim.
beni en zorlayan sey o yüksek hastane yataklarından inip tuvalete gitmekti, dikişler hareket ettikçe acıyordu, gaz sancıları ilk gün yine zorlayan seylerdendi, birde uyusukluk gecene kadar ayaklarımı hissetmemek çok kötüydü, ayaklarıma dokunuyorlarken falan bakamadım görüp hissetmemek inanılmaz etkiledi beni o yüzden hep gözlerimi kapadım.
2 gece hastanede kaldım. 2. gün korse takmaya basladım. çıkıstan 7 gün sonra doktor kontrole cagırdı henüz zamanı gelmedi.
- gün hastanede fotograf cekimi yaptım gayet ayalanmıstım yani. dün mesela 5. gündü avmde uzunca vakit gecirebildim, normal hayatıma dönmüs gibi bir seyim, korkulacak hicbir sey yok 🥰