birbyz Kızlar çatlatma iğnesini yaptım doktorum 36 saat sonra ilişki ve ertesi gün ilişki dedi ama 36 saat sonra dışarda işimiz var denk geldi . Birkaç saat önce veya sonra ilişki olsa nasıl olur . Sizin ilişki takviminiz nasıl ? Biz 36 saat sonra ve ertesi gün ilişki yaşadıktan sonra hep bıraktık devam etmedik ama kimi bütün haftayı değerlendiriyormuş acaba kaç aydır o yüzden mi olmadı tacrübelerinize ihtiyacım var
svda33 birbyz bizede doktor 36 saat sonra demişti. Bizim 41 saat sonra oldu. 2 güne bi. 15.gün gebelik testi yaptm ve çok silik bi çizgi gördüm. Şükür ikizlerime hamileyim 😇 darısı size inşallah 🥰
aleynaokutann Bende çatlatma iğnesi kullandım nasipse pazartesi günü kucağıma alacağım yavrumu, darısı size olsun öncelikle. Gün aşırı ilişki olsun demişti doktorum bana 36 saat önerilir ama sen beni dinle demişti 😀
birbyz aleynaokutann ah ne güzel Rabbim sağlıkla kucağınıza akıp sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah 🙏
Aslibse 12 ve 36. Saatler değerlendirilir sonrası 1 hafta boyunca gün aşırı ilişki bende 36. Saati değerlendirememiştim şuan 10 haftalık gebeyim
birbyz Aslibse şuan 14 saat oldu acaba bu gece ve yarın geceyi değerlendirsem mi doktorum pazar pazartesi dedi çok mu üst üste olur sizce ?
birbyz vyusala beden 36 saate kadar 2 gün ilişki önermiyorsunuz diye sorduğumda sperm kalitesi azalmasın diye dedi siz hergün değerlendirdiğiniz de gebe kaldınız mı peki bende mi öyle yapsam ?
aleynaokutann birbyz amin sizede hayırlı zamanda nasip olsun inşallah,her gününü değerlendir derim 🙏🏼
vyusala birbyz bana iğneye kadar ilişkiye girme sperm kalitesi azalmasın iyneden sonra 5gün içinde her gün ilişki dedi dr dediyi kimi hər gün dəyərləndirdik və 23 həftəlik hamiləyəm darısı sizin başınıza