zeynepnilda12 Kızlar hiç aşermiyorum 5 aylık gebeyim ama canım hiç bir şey istemiyor bu normal mi bi gebenin yaşayabileceği bir şey mi önüme ne verilse yiyorum istediğim bir şey olmuyor 🤷🏻♀️
kimsiniz zeynepnilda12 asko ben 38 haftaligim 1 kere aserdim bir sey 🤷♀️ yani surekli olcak diye bir sey yok hem daha onunde 4 ay varr
Yuliaece zeynepnilda12 Ayyyyyy simdi dogurcam 😄 normalllll sevin işte eşinde mutludur bu durumdan ben erik diye ölüyorumm ama yokkk keşke asermesem 😄
zeynepnilda12 kimsiniz eşimde söylüyor hamilesin hiç mi istediğin bir şey olmuyor çevremdekilerde söylüyor garibime gitti kötü bir şey mi diye o yüzden sizlere sormak istedim 😄🙏🏻
kimsiniz zeynepnilda12 cok normal kimisi hamileyim ayagina cok abarttigi icin sana normal olan, anormal geliyo😂
Sahnedekimadam Bende sadece bir meyve canım çekti ama her sene fix çeker yani, aşermek gibi bile değil. Herşey var ondan herhalde 🤗
zeynepnilda12 Yuliaece ama bacım erik hiç söylenir mi ya oldu mu şimdi o kadar şey söylendi aşermedim canım erik istedi 🤦🏻♀️
Yuliaece zeynepnilda12 ay tövbe hakkını helal et bacı seni de kendime dahil ettim 😄 Instagram da bildiğim bı sayfa var erik satıyor organik serada yetişiyor ben yurtdışındayim alamıyorum sen alcaksan adını verim sayfanın (kilosu 5.500 TL) İster misin?😄😄
zeynepnilda12 Yuliaece allah seni ne yapmasın o kadar para verilir mi 😂😂😂 Neyse belki birazdan geçer unutayım en iyisi silinmiyor mu bu post bildirim gelmesin unutayım gitsin🤣🤣🤣🤣
Bendenizanne zeynepnilda12 ikinci hamileliğim ilkindede aşermedim bundada gönlüm isterdiki gece ansızın canım bişey çeksin kocam arasın bulsun 😁😁