SeilErdoan Kızlar merhaba ben izmirde egepol hastanesine gidicem cuma günü, Cem Büyüktosuna randevu aldım ilk kez gidicem , tanıyan kendisinde Doğum yapan var mı ? Muayene ücreti 81.5 tl diye duydum , detaylı ultroson fiyatı nedir bilen var mı
BuroMert SeilErdoan özel hastanelerde orda doğum yapacaksan indirim li fiyati 150 tl oluyor ama yapmicaksan fiyat artıyor benim öyle oldu ege yaşama gitmistim muhtemelen egepol de öyle orası daha da pahali bi hastane
Eceguclu35 SeilErdoan bende egepole gidiyorum ama farklı benimde doktorum. Detaylı da Temmuz da yaptırdım 160 tl ye
Dncnjms Ben de Egepole gidiyorum ama benim doktorum farklı. Arkadasım Cem beyde Doğum yaptı memnun. Detaylı 150tl 😊
MeltemKocamer Ben de egepole gidiyorum dr um Dilek alihanoğlu.çok memnunum ilk doğumumu da o yapmıştı inşallah bunu da yapacak..çok seviyorum kendisini.elektrik meselesi.bizim gelin gitmişti pek hoşlanmadı ondan nedense..
Eceguclu35 MeltemKocamer benim arkadaşımda dilek hanıma gidiyo memnun oda kendisinden büyük ihtimal onda doğum yapıcak,siz normal doğum mu yaptınız sezeryan mı
Eceguclu35 MeltemKocamer benimde salı günü belli olucak sezeryan olucam büyük ihtimal ondan sonra ki hafta ilk olduğu için çok korkuyorum,sizin nasıl geçmişti ameliyat ortamı falan rahatlatıyorlar mı konuşarak falan
MerveSglk95 Ben Cemil kaymaz doktora gidiyordum kendisinden çok memnundum şehir degişikliginden artık gidemiyorum Tecrubesine güvendıgım tek Doktor
MeltemKocamer Eceguclu35 canım benim hiiç korkma ben muhabbet etmekten vakit nasıl geçti anlmadım sırf goy goy 😂..o anın tekrarı yok doya doya yaşa korkuyla zehir etme anları kendine
Eceguclu35 MeltemKocamer ayyy inşallah😀 sonrası zor oluyo mu peki çok ya da sizin canınız tatlımıdır 😀
MeltemKocamer Yok canım tatlı değildir☺️ben hemen ayaklndım inan korkulacak hiç bişey yok çook rahat ol.sadece ilk gece biraz sızlamalrım olmuştu onda da hemşire hemen gelip iğne yaptı.inan dr un verdiği ağrı kesicileri içmedim bile..dediğim gibi sen anı yaşa☺️