Bircandeniz Merhaba kızlar 37+6 dayım ellerim aşırı uyuşuyor çay bardağını bile tutamıyorum bazen, çözüm yolu bulanlar var mı? Gece dirseğime kadar ağrı yapıyor
alparslansmother Bircandeniz benimde sag elim uyusuyor bacaklarima kramp giriyor doktor bana boyunla alakali olabilir fitik olabilir ama bu genelde oluyo istersen doktora gorun demisti hamilelikte sonrada gecebiliyomus kramp uyusma icin magnezyum yazmsti
can_su Bircandeniz Ben magnezyum kullanmıştım birde uyurken kollarım Hep yukarı dogru uzatarak uyuyordum doktorum kollarını aşağı doğru sarkıtarak uyuma demişti öyle yattığım zmnlrda gercekten uyuşma azalıyordu denemediyseniz belki sizdede işe yarar. Çok geçmiş olsun sağlıklı dogumlar 😇😊💜🧿🤲
Bircandeniz alparslansmother evet yapabileceğimiz bir şey yok idare et dedi ama idare edilecek gibi değil ağrısı uykudan uyandırıyor.
Yagmurcmn Yatmadan 10 15 dk buz koyarak uyuyorum o rahatlattı canım doktor b12 verdi ama tahlil falan yapmadı prospektüsünde hamilelelr kullanamaz falan yazıyor diye ben kullanmadım dedim 2 3 hafta var en fazla idare ediyim riske atmıyım