daryaost Emineer33 aaa bende aynı durumdayim hiç onun isim koymak istemiyorum eşim herkese soylemiş artık ben ne yapcam çok üzgunum ya adı çok eski kullanişli bile değil artık. bunu koyarsam cocuk bana 10 yil sonra decek ne kafasinda anne bana bunu koydun offf
daryaost Mihrimahvuslat şadiye. yani ben bir cocuğu boyle bir isim koymak istemem. yil 2023 olmuş. ayrıca ben yabanciyim rusyada boyle bir isim nasıl kullanabilirim sonra ne saçma
daryaost acaba gizli doğumdan sonra çocuğumu ism yazarsam evraklarda ama sonra büyük kavga ortaya çıkar miye kayvalinde isimi koymadım diye 😤
Sudamla Ay valla fenalık geldi bu kayinvalidelerden ne alaka neden böyle biseyi diretirler hiç anlamış değilim çocuk senin çocuğun Esin ve sen ne isterseniz onu koyun başka da kimseyi kafaya takmayın keyfinize bakın 😂
daryaost Sudamla erkekler malesef annesi kuzusu gibi anneyi bağlı ondan oyle. bencece çocum benim cocuğum ben doğuruyorum ama anlatamiyorum bencelık yapiyorum diyorlar bana 🤦♀️🤦♀️
Emineer33 daryaost bencelikle alakası yok her şeyini biz çekiyoruz o çocuğun onlara hiç bir şey düşmez isim konusu hiç düşmez
Sudamla daryaost bencillik yaptığını söyleyenler kendileri de ayni şekilde kayinvalidelerinin adını vermişler mi Allah aşkına insanlar ne garip vallahi kiz takma kafana bırak
daryaost Emineer33 bencede tam oyle butun zorluk bizde sizin ne hakiniz var isim koymak zaten soyisim sizden 🤦🏼♀️ ama anca kavga olur konu acarsam
daryaost Sudamla takmayim da ama hala herkese kizimi adi şadiye diye anlatiyorlar. bu nedir ya bir kaç hafta sonra doğurcam nefret ediyorum boyle bir isim mi olur yil 2023 olmuş bebeği boyle isim koymaya 😨😰
limoncicegimFO Tusemciiim evet kaynana ve kayinbaba lar çok meraklı isimlerini koydurmakta ne bu merak çözemedim
Minesmz daryaost kendi istedigini köy canım ne derlerse desinler 1 yıl kuş kalicaksa kalsınlar ama çocuğun ilerde bu yüzden sana tepki gösterirse sen üzülürsün 9 ay boyunca onlarmi taşımış karnında kendin ne istiyorsa köy boşver evlat senin evladin