Suheda_4406resul Kızlar zaman su gibi geçiyor. 30. Haftaya gelene kadar hamilelikten dolayı bir tek mide yanması çektim onun dışında hiçbir sorun yaşamadım çok şükür.sizlerde durum nedir?
Yeniannis_ Suheda_4406resul bulantı , bel ağrısı halsizlik tansiyon çektim ama 14 den sonra normale döndüm cok sükür simdi sadece uykusuzluk ve bel ağrım var
031019 Suheda_4406resul şükürler olsun bizde 30+3 günlük olduk ama bulantısız ağrısız yanmasıx bir hamilelik geçirdim bu sürece kadar umarım doğumunda böyle olur 🤲
_yfs_ Suheda_4406resul bulantı halsizlik birazcık bunalım 🤭 şimdide mideden yana rahatsızım reflüm iyice arttı içtiğim triod ve kan ilacı dokunuyor gece derin uykuya dalamıyorum ☺️ Bugünümüzede elhamdulillah Rabbim sağlıkla güzellikle hayırlısı ile kolaylaştırarak kucaklarımıza almayı nasip etsin 🤲👩🍼
onehappymoom Suheda_4406resul geceleri uyuyamıyorum derin uyku hak getiree🙄 bel ağrısı sırt ağrısı kalça ağrısı kalçamdan sol bacağıma vuran baskı ahh ahh bitmişimm şu hamileliğini en başından beri normal geçirenlere hem imrenip hem şaşırıyorum 😑
Suheda_4406resul onehappymoom rabbim yardımcın olsun canım göz açıp kapayana kadar haftan dolar inşallah. Bir avazda dogurursun inşallah canım
meva_asil_moms Suheda_4406resul 4. Aya kadar mide bulantısı çektim mide yanmam yok şimdilik inşallah olmaz da 30+5 iz yarın kontrolüm var sizin kaç gr di bebeğiniz benim 28+6 da 1200 gr di
meva_asil_moms Suheda_4406resul maşallah dün kontrol de benim bebişinde 1700 gr 42 cm 31 haftalık olduk
Suheda_4406resul meva_asil_moms maşallah canım. Benimde fazla kilom yok boyum uzun 174 boyundayım hamile kalmadan önce kilom 72 ydi bebeğim galiba bana çekecek😅
meva_asil_moms Suheda_4406resul maşallah uzunmuş boyun ben misyonumuz 163 63 kilo ile hamile kaldım şuan 70 im
Suheda_4406resul meva_asil_moms evet boyum uzun bı üç santim kısa olmayı isterdim açıkçası. Seninde boyun iyiymis