mercimek000 Doktorumuz cikinti var gibi dedi yuzde 55 erkek dedi.12 haftalik.Kiz hissediyordum şok oldum biraz🙈Cikinti gordukden sonra kiz olan var mi?
Agg0207 mercimek000 biz 13. Haftada bildiğin erkek olduğunu gördük yani eşim ben doktor sonra 18. Haftalarda bı gittim kızmış meğer kordon girmiş bacak arasına çok şaşırmıştım.bence çok erken yanılma payı çok yüksek 16.17. haftalari bekle
symag mercimek000 çıkıntı var dediyse erkek oluyor duruşu da öyle gibi. Bana da öyle dedi söylemeyim ama çıkıntı var dedi. 2 li teste ayrıntılı bakınca çok hareketli bir bebek gösterdi kendini .
ArvenMom mercimek000 inşallah bizde çıkıntı görmedi hep arkası dönüktü kemik yapısı erkeğe benziyo demişti 18 haftada zorla gösterdi kendini 🥰
Arsev123 mercimek000 bize de aynı şekilde çıkıntı olduğu %95 erkek olduğu söylendi 12. Haftada. Küçük bir ihtimal kız denmişti ama 16. Haftada kız olduğunu öğrendik :)
ArvenMom Tinkipinki 12 de erkek dedi 18 de kız olduğunu 3 farklı doktor söyledi detaylıda da kesinleşti
hilalsercek Gerçekten en büyük korkum baya bi bekleyene kadar kıyafet alışverişi yapmicam çünkü ilk duyduğun neyse ona hevesleniyorsun 🤦🏼♀️
THale mercimek000 9da ve 12de erkeğe benziyor dendi . 14ten beri kız olduğuna eminiz🌸 hislerinize güvenin ben de hep kızım olacak demiştim