Kizlar sizden çok özur dileyerek ve hakkınızı helal edin konuya girmek istiyorum inanın sizi üzmek ve korkutmak değil amacım ben 31,09 /2022 günü sezaryan oldum bir oğlum bir kızım var kızıma hamileydim neyse o gün sabırsızlıkla sezaryana gittim çantamı kıyafetlerimi aldım ameliyathaneye indim ve sezaryan başladı bir kaç dakika sonra kızım dünyaya geldi ağladı ama bebeğimi bana göstermediler doktoruma sordum neden bebeğimi göstermediniz diye hemşire hanım solunum sıkıntısı var kuveze götürmem lazım dedi ben de her çocukta olur normal diyerek karşıladım sezaryan devam ederken bebeğim gitti megersem bebeğimin kalbi durmuş beynine oksijen gitmemiş benim olduğum yerden iki saatlik bir hastaneye göndermişler durumu kiritikmis ben bunları bilmiyorum yukarı çıktım eşim yok kaynanam annem bekliyo yatağıma yattım annem ve kaynanamda sanki bir şey vardı hissettim neyse kizlar ben dört gün sonra bebeğimi sadece bir kere görerek kaybettim şuan yine hamileyim sizden istediğim bunu sağ salim kucağıma almam için dua etmeniz Allah ne verecekse hayırlısını versin