uzlet Muhammedarasannesi Canım Hakkında hayırlısı olsun benim bu erken gebelik testlerini zerre kadar güvenim kalmadı kaset test en iyisi geçen ay Ben de aynı talihsizliği yaşadım çünkü bakalım Rabbim ne zaman nasip edecek
Muhammedarasannesi uzlet canım bu akşam testi tekrarladım https://www.hizliresim.com/ft99mr1 böyle çıktı
uzlet Muhammedarasannesi canım sabah ilk İdrarla yapsaydın daha net görülürdü bence ama var yani fotoğrafta Bike anlaşılıyor çokk silik de olsa hayırlısı olsun kan vermiştim miydin 🌸
Muhammedarasannesi uzlet yarın sabah yapacam bende 2 tane almıstım bıde sahur olayına gelince ne zaman yapayım sence
uzlet Muhammedarasannesi canım bence sabah ilk İdrarla yap daha net olur için de rahat eder veya güt hemen kan ver istersen sabah
uzlet Muhammedarasannesi ederimm canımm ama bence varr sende dua et olur mu şuan kanamam var adet günüme de daha vardı inşallah yerleşme kanamasıdır duanı bekliyorum 🙏🏻
Muhammedarasannesi uzlet ay inşallah bu ay hepimize mucize olsun rabbım aratmasın artık bebeişlerimiizi kötü düşünme bak