uzlet Muhammedarasannesi canım benim de Adetim 1 2 Nisan ama yumurtlama da 5 gün önce olmuş senin nasıl çıkar şaştım kaldım şuan 😮 ben geçen ay prodoctor erken gebelik testini yaptım gebelik olmadığı halde silik çizgi çıkmıştı şlk dakikalarda o yüzden muhakkak kan ver net olsun
Hayalim1_ Muhammedarasannesi erken döllenme olmuş büyük ihtimalle hayırlı olsun darısı isteyen herkese🤲🏻🫶🏻
Sunshine123 Muhammedarasannesi Hayırlı olsun benim de 2 nisan ama ben daha yumurtlamadayım erken yumurtlamışsınız demek ki Rabbim ağız tadıyla Sevinç yaşatsın🌸
Hayalim1_ Muhammedarasannesi erken gebelık testı yapmışsınız normal testte çıkmaz erken gebelık testını cınsel ılıskıden 5 gün sonra yapılır doğru sonuç verır yanı sızınkıde doğru pcos çok duydum tanıdıklarımda normal yolla hamıle kalanı da gördüm rabbım yazmışsa olur ne mutlu size
Frht-cnss Muhammedarasannesi Elinizde test varsa bir test daha yapın bence bu kadar erken çıkar mı ki bilemedim yanlışlık varsa üzülmeyin sonra inşallah doğrudur 🙏🏻
uzlet Hayalim1_ canım 5 gün sonra çıkması mümkün değil normalde ama sen transfer işleminden mi bahsediyorsun acaba
Muhammedarasannesi karansmom_ evet gögüs uçum’un günden güne büyüyüp ağrımasıyla zorla test yaptırıldım eşim tarafından🤣🤣
Muhammedarasannesi karansmom_ yani yumurtalama doktor 13 dedi ama ondan öncede ilişki oldu o zaman mı oldu bilemiyorum