Naz0606 Selam kızlar ben doktora 4 haftada bir gidiyorum kaçıncı haftadan sonra 2 haftada bir gitmeye başladınız?
umena Naz0606 doktorun çağırır zaten o zaman geldiğinde genelde 32 den sonra iki hafta 35ten sonra haftada bir
tugcee0 Naz0606 32. Haftaya kadar ayda bir gidiyordum 32. Haftadan sonra 2 haftadan bir gelmelisin dedi doktorum
Papatyaa_01 Naz0606 31.haftaya kadar ayda 1 gittim. 31den sonra 34de gittim. 34den sonra haftada bir gidiyorum
Bebekliannee Özele gidenler için birşey sormak istiyorum. 34.haftadan sonra 2 haftada yada haftalık kontrolde yine ücret odeniyor mu. 2 hafta da 14 gün geçtiği için yine mi ücret ödeniyor bilgisi olan var mı.
Allahkahretmesin1 Bebekliannee 10 gün içinde tekrar gidersen ücret ödemiyorsun ama 11. Gün bile olsa ödeme alıyorlar
Bebekliannee Allahkahretmesin1 evet onu biliyorum ama mesela 34 den sonra 2 hafta sonra haftalık çağırınca nerdeyse 4 defadan fazla muane ücreti ödeniyor . Munar ücreti fazla olanlar için çok fazla . Arkadaş biri son ay 1 kere muane ücreti ödediğini sonraki haftalık kontrollerde ödemediğini söyledi . Pek inanmadım ondan burdan da sorim dedim
GokceMom_ Naz0606 doktorum ne zaman derse o zaman gıdıyorum hep bazen 3 hafta sonra bazen 2 hafta sonra gel dıyo degısıyor en son 13 martta gıttım 3 hafta sonra gel dedi mesela doktorum
Allahkahretmesin1 Bebekliannee öyle bir şey olduğunu pek sanmıyorum doğum yapan arkadaşlar daha iyi bilgi verebilir tabiki ama çevremden de duyduğum kadarıyla ödeme yapılıyor